V Red Bulle zavládli veľké obavy z odchodu Verstappena, priznal Marko | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká cena Bahrajnu sa môže ukázať ako zlomový okamih v histórii tímu Red Bull. Za posledný rok sme neraz mali pocit, že táboru Maxa Verstappena dochádza trpezlivosť. Už vtedy zaznievali hlasy, že kamarátstvo bude pokračovať len v prípade, že tím bude naďalej vyhrávať. Zlatá éra stajne z Milton Keynes však skončila a teraz to vyzerá, že Verstappenovci začínajú meniť kurz.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/195326/v-red-bulle-zavladli-velke-obavy-z-odchodu-verstappena-priznal-marko

V jednom nadpise spolu Red Bull, Verstappen a Marko. :popcorn:

Max odejde kdyz mu nedame lepsi monopost. Auto je potreba zlepsit . Nejsme rychli jak potrebujeme … atd atd … prijde mi, ze stejny clanek jsem uz cetl asi 20x …

Uprimne tahle pohadka se mi uz zajida … byt akcionarem tak dam Helmutovi a Hornerovi ultimatum na zmenu nebo pa paaaa.

1 Like

Tak zrovna Horner a Helmut s vykonem auta nic neudela. Ja se obavam, ze tady bude na vine Washed-up a dalsi lidi, co delaji na aute. Odchodem Newey-ho a Marshall-a to slo do kopru. Kdyz Newey byl uz na svy dovoleny, tak nedokazali ten monopost ani poradne nastavit a vybalancovat…

Ted uz je jen otazkou, kam Max vubec pujde… Mercedes se 4 roky taky placa a sem tam neco zajede. A nebo mu Newey-ho auta vyhovovala natolik, ze pujde do astonu za nim a hondou.

Konečne Bahrain ukázal, že Redbull stále klesá a nedarí sa mu to zvrátiť. To len miestna antiúderka, ktorá si nechce priznať kvality jedného pilota sa tu snaží presviedčať, že sú na úrovni McLarenu. Včera jasne až 4.najlepší monopost. Ako som vravel už skôr, na štandardných tratiach a v štandardných podmienkach sa musí ukázať náskok McLarenu. Nebyť toľkých chýb Landa, včera by mali double o parník. Čo ma ale teší je pretekové tempo Ferrari. Nebyť SC, tak Leclerc by útočil na Russella a Lando by ich len ťažko predbehol. Druhá pekná vec je forma Russella. Každý víkend dokáže maximalizovať body… momentálne jazdí parádne a konečne ukazuje svoj talent naplno… škoda, že McLaren je o parník vpredu. Sezóna 2025 mala byť najlepšou za posledné roky… a napokon to vyzerá na boj o titul medzi Landom a Oscarom. A ak bude Lando jazdiť takto aj naďalej, tak možno aj on z toho boja vypadne… Oscar zatiaľ jasne lepším pilotom

7 Likes

Len je otazka kam by Verstappen siel. Do Astonu, ktory je suverenne posledny? McL ma oboch jazdcov dlhodobo. Mercedes? tiez si nemyslim. Mozno Ferrari ked sa Hamilton rozhodne zabalit to, ale to mozu byt 2-3 sezony.

1 Like

Už jsem objednal trička Mercedesu. Jestli půjde jinam tak se naseru :stuck_out_tongue:

Zase tak špatné to nebude.
Pevně věřím, a pevně doufám, že dodrží platnou smlouvu a v RedBullu zůstane.
Však vyhrál 50 z 60 závodů a při prvním problému by utekl?

4 Likes

A co by tam dělal? Mercedes nemá o 1s rychlejší auto, aby tam mohl ukazovat svůj um.

5 Likes

Píše údajný fanda Ferrari, co fandí Verstappenovi :face_with_hand_over_mouth:

4 Likes

image

image
Obě tabulky naznačují, že sázka na jednoho jezdce už nestačí. Kolem Emila se začínají zvedat vlny a nezdá se, že by v brzské době mohlo dojít k uklidnění. Právě naopak.
RBgate se teprve rozbíhá a ještě bude chvíli trvat, než nabere na síle. Ale na pořádný cyklón má všechny správné ingredience.
Rychlý pád jezdce č.1
Sešup hlavního týmu.
Zborcená jezdecká akademie.
Dva týmy, rozjíždějící se motorárna do nejisté doby, ale hlavně dvě rodiny dědiců.

Myslím, že Steven Spielberg by měl spustit všechny kamery, aby konečně natočil film, který získá filmového Oscara.

1 Like

Ale vraj nie si troll :smiley: včera ťa tu niektorí upozorňovali, že znova len provokuješ a do niekoho kopeš(tuším do Bretnixa)… dnes znova. Článok o Verstappenovi a tvoja klasika… nič k veci… len si do niekoho kopneš… To len na margo toho ako si sa ma minule snažil presvedčiť že ty tu chodíš diskutovať k veci…

7 Likes

Ferrari jede na dva jezdce a mají míň bodů, než Russell :thinking:

A v čem kopu? Však Dejv se tu prohlašuje za fanouška Ferrari, ale že fandí i Verstappenovi. Tak v čem kopu?:grinning:

Však to i sám řekl ne? :slightly_smiling_face:

2 Likes

Max je najlepší jazdec na rošte… so Sennom a Schumacherom ho radím asi ako najväčšie talenty v histórii… Ale paradoxne… má kam vôbec ísť? McLaren je spokojný s jazdcami a majú top auto. Netreba im teraz Maxa. Ferrari by muselo vyhodiť Lewisa. To si nedovolí. A všetko najsvedčovalo tomu, že Mercedes je najlepšia voľba. Ale Russell momentálne jazdí bomby… tu sa ako keby sa zabudlo poseldné roky na to, aký bol talent George v F3 a F2… teraz dozrel a ukazuje to na rošte… Kimi už v prvej sezóne ukazuje záblesky geniality akú má napr. Max…a na rovinu… Aston Martin je tragický tím zatiaľ… Newey zázraky nespraví… takže až také jednoduché to nie je…

7 Likes

Max je nejlepší pilot na roštu, jesen z nejlepších v historii, ale McL, Ferrari ani Mercedes ho nechcou? Ok, to dává smysl :slightly_smiling_face:

4 Likes

Napísal si niečo k článku? Absolútne nie… proste len chodíš trolliť a provokovať ľudí… nikoho už nepresvedčíš… každým dňom sa ukazuje že si len troll… čo je na tom že fandí Ferrari ale fandí aj Verstappenovi? Veď je to jeho voľba… či aha chápem… ak niekto fandí Vestappenovi, tak pre antiúderku je to znak, že má právo doňho kopať… to isté tu bolo pred rokmi s antiúderkou Lewisa…

14 Likes

Jo ještě před rokem se Wolf Maxovi vtíral do zádele jak jen mohl. Já už vlastně vím proč ty ho tak nesnášíš, protože máš strach že vystrnadí Alonsa s F1

Znamena to, ze ta ona najprv neexistujuca vykonnostna vystupna klauzula sa asi naplnila, alebo ma blizko k naplneniu. Zrejme to bude mat nieco docinenia s ‘top 3’ ci uz WDC alebo WCC. Oba pripady su na spadnutie. Otazka je v akom momente sa to musi udiat aby bol Verstappen prakticky volny.

Panike v Redbulle asi pridava aj fakt, ze tri nezazmluvnene sedacky na 2026 su 2x v Mercedese a 1x v Astone.

1 Like