V Red Bulle to škrípe. Tím prestal Verstappena počúvať, píše van Haren | Magazín F1 - F1online.sk

Na to dokaz netreba, Max by to v Haase dal na titul, to je snad jasne…..

Len skoda, ze Max nejazdi tento rok za RB, to by brali titul aj PK :smiley:

Toto neni fer. Alonso si svoje vytrpel v mcL s hondou, cele posobenie v F1 ma smolu na prestupy a teraz trpi v Astone. Ale aspon ukazal, ze aj mimo top 10 sa da jazdit niekolko rokov, ked ta to zavodenie bavi a mas ho v krvi… Verstapen by toto nedokazal.

Pre mna je Alonso velky bojovnik a dufam, ze sa ten Aston buduci rok zlepsi a uvidime Alonsa niekolko krat za sezonu na stupnoch. Zasluzil by si to, za tie trapiace roky v McL, Ferrari, Astone. Dokonca by som mu doprial aj jeden titul !

@Situs tam pisal, ze Piastri konci v McL, takze ak pojde Ver do McL… Alonso by mohol skusit RB :smiley:

Tsolov momentálně jezdí jak ďas a je v trendu, ale bude stejně dobrý i v F1?
V každém případě dávám více šancí v RB Tsolovi, než Piastrimu.

To je jazdec z F2 ? Tu moc nesledujem.

Ano jezdí v F2 a jezdí moc dobře. Ale jsou tam i další rafani a očekávám, že se brzy pole v F1 zase omladí.

Jo jo. Soucasne vede F2. Mlady Bulhar, trosku divocak, kdyz neboura tak vyhraje…. Nekoho mi pripomina​:grin:

to je vdaka za to, ze v case kedy by za nich jazdil aj zadarmo, lebo rb mal dominantne auto tak oni mu ponukli zmluvu ktora z neho spravila najlepsie plateneho jazdca v f1 a zaroven mu tam dali klauzulu vdaka ktorej by mohol odist pri prvom redbulackom zakopnuti. lebo dat do zmluvy, ze moze odist ak nebude na prvych dvoch miestach v sampionate znamena, ze nedame ti najlepsie auto tak si mozes odist.

podpisat takuto zmluvu v roku 22 by malo byt pre manazment firmy trestne :slight_smile: takato zmluva sa podpisuje ked jazdcovi nedas auto na boj o titul ale nie ked mu das dominantne auto :slight_smile: nu ale helmut bol helmut a ta jeho zalubenost do maxa bola ocividna

No Hamilton a Alonso asi este nekoncia :smiley: Pilotov v F1 je viac nez dost.

podla toho mena som myslel, ze ide skor o sovietsky zvaz :smiley:

Je mozne paklize Aston nenaplni ocekavani, tak bude na prodej a pak odejde jak Alo tak i Str. Stejne tak mozna odejde v blizke dobe Max a treba Oco a Hul budou vymeneni….

Je potreba nova krev.

1 lajk