V Red Bulle to škrípe. Tím prestal Verstappena počúvať, píše van Haren | Magazín F1 - F1online.sk

Max Verstappen dnes už môže skonštatovať, že najlepšie roky má za sebou. Nie z hľadiska výkonnosti, ale z pohľadu pohody v tíme určite. Red Bull už nestavia všetko okolo svojho hviezdneho jazdca, ba dokonca podľa holandského insidera Erika van Harena už prestáva počúvať jeho spätnú väzbu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/238998/v-red-bulle-to-skripe-tim-prestal-verstappena-pocuvat-pise-van-haren

Max urcite ma v niektorych pripadoch pravdu. Ale nikto, nikdy, nie je viac ako team. Plati to v hokeji, futbale, aj F1. A to, ze sa to takto prepiera cez media je opat spinava hra. Toxicky team, toxicky pilot, toxicka atmosfera.

1 lajk

Hlavne mi skor pride, ze Van Haren so starym Verstappenom si idu svoje a mlady Verstappen zasa svoje. Nie je to prvy krat, co Van Haren melie nieco co je v rozpore s tym, co hovori MV.

K tomu ze Verstappena nepocuvaju. Preto vystvali Hornera? lebo to uz potom nechcel stavat cisto na MV? A zeby Mekies v tom pokracoval? No a co? Stazovat sa nikto nemoze, RBR dobre vyuzil Verstappenov talent a tituly boli. Verstappen naopak vyuzil RBR s tym, ze to postavili okolo neho ako si prial Marko a vysledky ma aj on. Kazda vitazna snura raz konci a zarobili na tom obe strany.

Ak aj budeme dalej predstierat, ze Van Haren ma pravdu, aj to, ze Lambiaseho pomaly odstavuju nie je ziadna zahada. Co cakal Lambiase, Verstappen mladsi, starsi ci Van Haren? Ze mu pribalia na cestu do McLarenu ruksak plny Monte aj s planmi buducorocneho auta? Ved je to bezna prax a museli s tym pocitat, ked mu dali pozehnanie na tento odchod a nie sa tomu divit.

Aj co sa tyka toho stretnutia na margo Verstappenovho “nepotvrdenia” sutazenia za RBR buduci rok. Absolutne nechapem tuto Van Harenovu medvediu sluzbu. Verstappen niekolkokrat jasne povedal, ze ma zmluvu a keby sa nieco zmenilo, budu to pocut od neho. Ake potvrdenie kto potrebuje? Na druhej strane ak to RB hlavy od neho vyzadovali, aby to povedal do medii a on to tvrdohlavo odmieta urobit, nemoze sa ani divit, ze vsetko nestavaju podla neho. Asi zistili, ze minimalne stary Verstappen je mierne povedane nevyspytatelny a nebudu vsetko stavavat na MV, ked ten im neposkytol pozadovanu zaruku ze v teame zostane. Len blbec by vsetko staval na pilotovi, ked je velke riziko ze na konci roka odide. Verstappen by mal nejakou cestou to riziko ktore oni zrejme vnimaju znizit.

Kazdopadne mi to pride, ze je tam velky komunikacny problem na viacerych vetvach. Verstappen si ide do medii svoje, stary s nim vsade chodi potom sa ocividne doma v pivnici ozere s Van Harenom, tomu vsetko vykeca a Van Haren je h*vno a nie rodinny priatel, chodi tam len na historky aby mal o com pisat :rofl: a Jos je vdacna a lahka obet

9 lajky

Chce vzít do zaječích, tak proč mu poskytovat nadstandardní služby. Jen ať si vyzkouší jaké to je být obyčejným vojákem v poli.

1 lajk

A kde Verstappen povedal, ze chce odist? prosim ta, daj aspon nieco od neho, co to aspon vzdialene naznacuje

8 lajky

Zatim to je porad dokola. Jeden pan rikal a druhy pan si mysli, ze to tak bude a treti to nekde slysel… tak to musi byt pravda ne?

Ano RBR uz nejezdi spicku a MV neni 1.. na druhou stranu rozhodne neni jako Aston. A rikat ze prohravaji v ADUO je take zavadejici, ja dodnes myslel, ze cil je mit nejlepsi motor jednotku.

Porad zajizdi cely tym v top 10 .. co by za to polovina startovniho pole dala.

Uvidime jak dopadne cela sezona ..

Pan Kubala uspesne zasobuje mistni hejter MV tym jednou “ bombou” za druhou… asi mu cinkaji penizky kdyz se klika​:crossed_fingers:

1 lajk

Konecne ma aspon 2. pilot svaty pokoj, treba vidiet pozitiva :slight_smile:

Taky sloh a ziadna reakcia ? Asi preto, ze tie h***a okolo Verstapena nikoho nezaujimaju :smiley:

Bez vetra sa ani listok nepohne.

Kde su tie casy, ked z 15miesta vyhral zavod a sirili sa tu komenty o tom, ako by titul vyhral aj v Haase, lebo je to najprisposobivejsi a najtalentovnejsi jazdec vsetkych cias. Preco teraz RB neni na spici, ked maju najsilnejsi motor ? Tento rok, keby jazdil v Haase a RB by bol tam, kde je. Hned by sa tu sirili reci, ze Ver opustil RB a hned sa prepadli.

Keby mal RB jazdca, ako je Verstapen bol by 50bodov pred Antonelim :smiley:

ty hlupy chudacik, tak sa preber a poobzeraj po fore. Verstappen nikoho nezaujima? Najcitanejsie a najdiskutovanejsie temy su okolo RBR a Verstappena. nikde inde nie je tolko prispevkov ak odratam live VC a kvalifikacie. Este aj tam takmer polka diskusie je o Verstappenovi. Kdesi daleko daleko za nim vzadu je Hamilton.

Aby sa nepovedalo, este odratam tu jednu, dve diskusie mesacne, kedy Honzik dostane kr4my a zacne utocit na vybraneho uzivatela a so spineom si tam virtualne pohonkavaju ega.

3 lajkov

Max iba povedal, že chce jazdiť v aute, v ktorom bude mať šancu na titul. To, že sonduje iné možnosti ked z tímu odišla väčšina a ešte neberú v potaz jeho rady ako vylepšiť auto je už taká ješitnosť vedenia.

1 lajk

Ale to, ze chce vymenit motor nie je bohvieco za radu. Ano, pilota treba pocuvat, ale vsetko ma svoje hranice. Vymenit motor nic nevyriesi. Zber dalsich dat z motora ktory sa mu nepozdava ano. Prinesie dalsie data na analyzu a teda potencial na zlepsenie aby zistili co zlyhalo.

treba sa zamysliet, preco ta vacsina odisla. Ak v tom mal (naozaj) prsty jeho tatik, bohuzial… Treba si vyzrat, co si nadrobili. Teda, len obrazne, pokial ma klauzulu ze moze odist, moze ist. Len akosi nema kam. Uz to bolo povedane tisic krat. Mercedes ho zatial nepotrebuje, McLaren takisto a Ferrari neviem… Podla mna si este rok Hamiltona nechaju a Leclerca by nevyhodili kvoli sympatiam. Takze moc ani nema kam ist

Ak by cisto nahodou Hamilton vypalil obom Mercedesom rybnik (sam tomu neverim, ale stat sa moze), potom moze Wolff zacat trieskat sluchadlami o stol a bliakat, ze mal Verstappena zobrat. Lebo Russell je aktualne pomaly a Antonelli robi kopu chyb. Plus tazi z toho, ze ako najmladsi sa prvy naucil nepretekat ale posluchat PU, inak tiez nijakou extremnou rychlostou neovplyva. To mu nemusi stacit na dlho, proste mu sadli okolnosti. Ale aj tak je takmer kazdy pretek v prvych kolach minimalne 1x mimo trate

1 lajk

Ted si muj mily zlaty predstav, ze by tenkrate to nekdo o tom Haase nenapsal? O cem by si ted mohl psat? Kolikrat si uz recykloval danou hlasku?
Odpovidat ti jaky je rozdil mezi nejlepsim motorem, autem a spalovakem nebudu. Verim, ze me jen popichujes a sam moc dobre vis, ze namereny nejlepsi spalovak neznamana nejlepsi motor/ monopost.

Ty proste rad provokujes ja vim​:wink:. Na druhou stranu, kdyz to delas touto slusnou formou proc ne​:+1:

1 lajk

A máš nějaký jasný důkaz, že to není pravda? :face_with_tongue:

1 lajk

Máš důkaz, že byl reálný problém se zadním křídlem v Silverstone a Rakousku?

1 lajk

Jednání s Mercedesem a s McLarenem je Ti málo?

Tobě odpovím až ty mi odpovíš na včerejší otázku o tom, že Max ve zkratce následuje cestu Alonsa do toxického zapomnění :face_with_tongue:

Kdyby byl v zapomění, tak o něm furt nepíšeš

1 lajk

Já píšu o Alonsovi? To jsi se spletl, ne?
V modré ústřici máme jiné zájmy :face_with_tongue: