Třeba už se Webber s RedBullem dohodl ![]()
Je to neprověřená fáma, ale … trochu to začíná růst.
Jací shareholdeři?
Však mi tu před týdnem všichni psali, že to v Redbullu nedělají pro peníze, ale pro zábavu.
Tak psali to ti stejní, co AMuS označili za bulvár, když psal o problémech v RBR a odchodech lidí, holt ne všichni se dokážou srovnat s realitou
Tak vykázat za posledních 5 let čistý zisk 10 milionů dohromady, když máš největší hvězdu za posledních 1000 let, a soupeř přes 600m, tak bych taky hledal výmluvu v tom, že to neděláš pro peníze.
Red Bullu by prospělo, kdyby si van Haren našel jiné téma a Papa Jos zklidnil hormon.
Tak naopak, ja si myslim, ze RBR to moze byt jedno. Van Haren s JV by sa mali ukludnit kvoli MV. Lebo rychlo sa moze stat, ze tymi intrigami tak znechutia RBR, ze tam mlady Verstappen zostane “nasilu” alebo skonci a uz to nebude o tom, ze skoncit chce, ale nebude mat kam ist.
RBR ho teraz aktualne tak strasne nepotrebuje lebo auto nema ani na boj o obcasne vitaztvo, nieto este na boj o titul. A naozaj sa nemoze RBR sustredit nanho ak je pravda, ze on alebo jeho tatko saskuje so sedackou. Ak je to pravda, pride mi to ako nekorektne jednanie. Iste, ma na to pravo, ale potom nech si nesu nasledky.
Bez dua Jos a van Haren by měl Red Bull klidnější mediální i interní život. S Maxem by se už Mekies nějak domluvil. Jos opakuje stejné triky, s jakými vyrukoval na Hornera. Jenže bez ohledu na Hornerův osud si sám nepolepšil, pořád je to jenom Maxův fotr. Takže zkouší dál. Nechápu, proč ho Max nepošle domů, i Hamilton kdysi řekl otci, že už ho v F1 nepotřebuje. V této chvíli je už Jos kontraproduktivní faktor. A pokud by chtěl někdy MV přestoupit, pak Jos může odrazovat, ani Wolff, ani Brown si někoho jako on do týmu nepustí, resp. nebudou na něj mít nervy.
To mi niečo pripomína.. Takto isto začali aj reči v boji o moc medzi Hornerom a Red Bullom potom sa takto isto rok hovorilo že skončí Horner, Newey atď. Bez vetra sa ani lístok nepohne.. Plus vždy keď niekto príde s niečím podobným je to väčšinou aj pravda ![]()
Nevím, ale není už tohle směšný? V čem je McL v lepší pozici, než RBR? RBR má svůj vlastní motor a to velmi dobrý, Verstappen tam má tým kolem sebe. Co bude dělat v McL? Když navíc říkal, jak by se na papay rules vysral? ![]()
Najlepšie na tom je že nie autá z Macarena krídlami majú problém ale Red Bull.. Celkom sranda teraz ako sa Pepa Král smial že ako dlho to trvalo Ferrari pritom Red Bull mal už 2x nehodu kvôli krídlu
…možná Mekies Maxovi vůbec nesedl, nebo obráceně, Mekies si nesedl na zadek z Maxe ![]()
Koho by Piastri nahradil? Bottase, Hulka, nebo Ocona?
Jaké problémy se zavíráním křídel? Já myslel, že to křídlo bylo vždycky už zavřené ![]()
Když se píše o výměně Piastri do RBR a Verstappen do McL, tak jak tě napadla tahle otázka? Že ty si měl zase 8 radků na večeři
Vidíš Dejve, ty na to přijdeš s těma tanečkama okolo Maxe
Nejspíš žádný. Vyšetřujou to.
Hadjar, Hamilton ani Leclerc nebourají, takže nejpravděpodobnější závěr vyšetřování bude, že je problém mezi volantem a sedačkou.