A co z toho? Ty budes mit asi VUT, ne?
Emil by vyhral i v Safety Caru.
No protože to nevěděli, ty génie.
Ale můžeš letět na Interpol, pokus o hromadnou vraždu milionářů v kokpitu by je měl zajímat.
Obdivuji tvou snahu něco vysvětlit Hogarovi, ale to už budeš mít větší šanci na úspěch, když začneš čerstvě narozené mimino vyučovat základy kvantové fyziky.
To bude mít, když do teď neumíš ani napsat správně něčí nick. Ale to mě u filozofického komouš podporující Hamás nepřekvapuje
No vidíš, že na to příjdeš, že Max si za to i částečně může. Ještě chvíli a ta iluze o něm se ti hezky rozpadne
Pochybuju, už to vidím jak v dalším “livku” bude mít zase pěnu u huby a chtít po nás aby jsme mu napsali, že Max je nejlepší a když to neuděláš tak ti začne psát, že si potkan. ![]()
No jakože tu od neděle lítají dekly a jeji krysáctví se stupňuje je fakt ![]()
Jo tam ukazal svojí pravou tvář, když mu odlítnul dekl…ale tak co se dá dělat no.
Ach neviem, ty si pre mna tiez taka smutno-smiesna postavicka tohto celeho. Hogr je samozrejme hlavnym zodpovednym celeho “rypania” a sirenia nezmyslov, ale aspon cez to cele ma nejaku svoju identitu a evidentne ho to uspokojuje, provokovat a robit zo seba sasa. Ale ty si len taky pudlicek a miestami je to az smutne pozorovat, ako lojalne robis slepu ochranku bezohladu na to, aku sebevacsiu spr.ostost Hogr zo seba vypusti. Vzdy sa do toho ochotne nechas zatiahnut spolu s nim…vsak ok, asi to vnimas ako akt priatelstva, ale dobre priatelstva su aj o tom, ze viem tomu druhemu povedat, ked robi nieco zle, a nie, ze ho v tom slepo utvrdzujem.
Tusim si to bol ty, kto tu minule robil prirovnania s ceskou kinematografiou, tak (nakolko mam cesku kinematografiu velmi rad) si jedno dovolim aj ja. Vy dvaja ste ako z Werichovej rozpravky “Byl jednou jeden kral.” Hogr je aspon ten kral, ktory bol sice kompletne popleteny, zataty a tvrdohlavy, ale este vzdy to bol kral. Ty si naopak len Atakdale, hoci aj ten bol minimalne schopny toho, aspon tej babicke nechat jej sol a nrozpustil ju vo vode. Ty si sa nezmohol (zatial) ani na to.
Ti zase odlítl dekl? ![]()
Ale co, uvedomil si si, ze u teba nastal nazarovy posun? Na zaciatku si to predaval tak, ze je to cele sposobene Maxovym babractvom. Som na teba hrdy, pokracuj v tom a mozno sa niekam dopracujeme!
Jojo, proto vždy když se se mnou pustíš do argumentační hádky a začneš tady ze sebe sypat ty svoje moudra a poučení, tak potom nakonec zdrhneš jak malej kluk. To co si tu předváděl posledně v live u Monaca nemá ani smysl komentovat, přesto jsem si dovolil ti to připomenout.
Reakční doba šestnáct minut, obvykle na mě reaguješ do třiceti sekund. Jsi byl na záchodě nebo co?
K tomuto sa este vyjadrim. To ma bavi, ze clovek, ktory je tu na fore prakticky cely den a jeho reakcia prichadza bez vynimky vzdy do jednej minuty, ostatnym podhadzuje, ako im “ulitl dekl.” Samozrejme, “ulitl mi dekl”, len ty si nad vecou. To vsetci vidime.
Zase dostal a zase fňuká, ale snaží se tvářit, jak je nad věcí. Tohle miluju, jak se většina fnas Maxe utápí ve své blbosti a ještě si myslí, že jsou ti, co někoho argumentačně porazili akorát maximálně prorazili svoje dno
no vidíš, že to chápeš
Ja s tebou uprimne ani moc nediskutujem. Diskutujem s Hogrom, ty si len taky tien,na ktory obcas zareagujem, ked ma prejde chut, venovat sa Hogrovi. Nepripisuj si dolezitost, ktoru nemas.
To nerozporuju, já tady taky zdaleka tolik nejsem, ale vím jak naše diskuze kde do toho vlítneš bez argumentů dopadají. Spíš to vypdaá že se mě bojíš. Což celkem chápu.
Nová diagnóza pokročilé i-d-i-ocie: osoba, která bere vážně Hogra. S tím “Atakdale” jsi to trefil dokonale.