V Red Bulle poznajú príčinu Verstappenovej poruchy. Tím o motor nenávratne prišiel | Magazín F1 - F1online.sk

Se mu začaly ty jeho standy upy vracet. To musí být strašný probuzení. :smiley:
Ale každý kdo něčemu nerozumí a do určité doby nepochopil podstatu toho na co vlastně kouká, potřebuje tohle vystřízlivění.

4 lajkov

On neví co plácá. Teď se snaží dělat rozumy o poměru motoru a šasi s tím, že porovnava rok 25, kde byly motory zmrazeny od 21 s letošním rokem, kde jsou komplet nový motory co se furt vyvíjí a i dle pravidel se upravila aero skrze tyhle motory. A tady ten šášula bude psát o tom, že někdo něčemu nerozumí :grinning_face:

4 lajkov

Tak ukazuje uroveň RB fans, kteří tu exhibují už roky, ale on je teda ten úplný extrém.

3 lajkov

Celou dobu jsou trapni, at je Emil na cele nebo posledni, to nehraje roli.

2 lajkov

No jako já už jsem tady četl, kde co a snažil se tu také kdeco vysvětlit, ale na tohle rezignuji. :laughing:

Spine, ty tomu opravdu nerozumíš? Nebo je to jen nutkavá potřeba se proti mě vymezit?

3 lajkov

tiMure, čemu nerozumíš v tom co jsi sám napsal? a proč Max nevyhrává, když by vyhrál i s Haasem?

5 lajky

Max by vyhrával všude, jen teď ne v RedBullu, nevím čemu na tom nerozumíš :slightly_smiling_face:

4 lajkov

Max jezdí v Haasu? Ale to jsou mi od tebe novinky. :wink::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Hogar sa po 2010 zblaznil jemu uz nic nevysvetlis a jeho dvaja kamosi su na tom rovnako pritom mohli oslavovat ten jeden alonsov bod :rofl:

Kde píšu, že Max jezdí v Haasu? To tě ta neděle opravdu rozložila na molekule?

4 lajkov

Tak já jim nic vysvětlovat ani nechci, ale někdy to člověku nedá. :grinning_face:

1 lajk

No podívejme, internetový troll a štváč se přiznává k tomu, že sem nechodí diskutovat, ale jen provokovat a vyvolávat hádky

4 lajkov

Možná si už uvědomil že by v Haasu nevyhrával, jen to nechce přiznat když to tak dlouho prosazoval :thinking:

4 lajkov

Tři roky tu píše, že Max je víc, než monopost a teď napíše, že bez top monopostu pilot nevyhraje. Psal, že by Max vyhrál i v Haasu, teď ani neví, kde Max jezdí. Nevím no, podle mě tiMur přešel z rumu na benzín co konzumuje po litrech

3 lajkov

Ups, já myslel že mě máš v ignor listu… :scream:

Kde píšu že k úspěchu stačí jen nejvýkonnější motor a na autě nezáleží? :thinking:

Není potřeba se proti tobě vymezovat, ale ukázat, že jsi jen fanatik, ne fanoušek. Podle mě to už začínáš chápat sám, když vidíš jak rekordy teď přepisuje Kimi. Ale nevím, nechci tě přeceňovat. :man_shrugging:

4 lajkov

:+1: Tak snaha bola no aspon maju o com pisat ked uz o el matadore nestekne ani pes

Ja nemám v ignore nikoho.

To píšeš mě? Já někde řeším co ty píšeš o motoru a autě? :smiley:

Já se vyjadřuji k tvé reakci na mě. To je snad zřejmé ne?

Důvod proč na vás většinou nereaguji, není v tom, že bych vás měl v ignore. Jen mi to přijde zbytečné. Většinou si sami vystačíte s oběma stranami. Jako třeba teď. :grinning_face_with_smiling_eyes::wink:

1 lajk

Náhodou el matadore to zvládl pěkně. To mu musím uznat. To auto je křáp a on, sice se štěstím, ale urval bod. Takže za mě super a tak jako u Kimiho, když vezmu ještě v potaz jeho věk, tak fantastické. :grinning_face:

Tak asi když mi tohle znovu přeposíláš do reakce na mě? WTF?

Kdybys měl trochu sebereflexe, tak musíš napsat, že jsi byl x let naprosto mimo - projdi si co jsi tady za ptákoviny napsal. Ale chapu, že na to nemáš.

3 lajkov

Stále si myslíš, že by Max vyhrával i v Haasu? Jednoduchá otázka tiMure :slightly_smiling_face:

4 lajkov