Vypadá to že se s tím autem ještě nenaučil. Proto ty problemy na startech. ![]()
Já čekám kdy se tu místní odborník @Max_is_faster_than_you vyjádří i tady k těm startům, když tvrdí, že to nikdy nemůže být chyba pilota (jen u Maxe) ![]()
Este nie, teraz bude okolo seba kopat jak chory na hlavu, lebo spravil zo seba d3bila. Vo svojej horlivosti zhadzovat Verstappena nerozpoznal rozdiel medzi (po analyze sme zistili ze) “uz v zahrievacom kole bolo vymalovane” a “vedeli sme, ze neodstartuje lebo sme v zavadzacom kole zistili problem”.
Samozrejme on si chybu neprizna a tak sa bude teraz navazat do vsetkeho do coho sa da v nadeji ze svoju hlupost zahlti skakanim do ostatnych
však to nemusíš dělat, my víme, že jsi de-bil od narození ![]()
No nechtěl jsem fans Maxe přirovnat k tomu davu, ale když to sám posíláš
Mě docela zaujalo kolikrát tady v tý diskuzi padlo slovo nahý v souvislosti s tebou. Být tebou tak minimálně vyměním zámky.
Unleash to trefil s tím videem, dead brain skupinka poháněná nenávistí🙄
Ale čo. Však Verstappen si len uvedomil, že s tým prianím, aby Antonelli na štarte sekundu počkal prepískol. A tak sa rozbehol vlažne. Karma je sviňa.
Tak, ked sa postavis pred zrkadlo a zacnes vyhlasovat, ze tam vidis dvojmetroveho dvestokiloveho kulturistu, nevidim prilis dovod ti to rozporovat, akokolvek jednoznacne tam je iny obraz. Ale uz posledne som sa nechal strhnut a skoncilo to tym, ze som urazal, takze sa radsej nad ramec posielania videa na pobavebie nebudem zapajat do zbytocnych konfliktov.
Len by som opatrne upozornil na to, ze to neboli „fans Maxe“ (whoever it is), ktori desat sekund po starte v Monaku bez dokazov bohorovne tvrdili, ze Verstappen zbabral start.
A tym koncim, maj pekny den.
Aha, takže za to Max nemohl, ale mohl za to motor. Omlouvám se Maxovi, že jsem křivdil jeho božství
Kimi our baby goat. ![]()
![]()
Random fact: Siu člověk asi teda slyší častěji než by si myslel - napsala mimo vlastní karieru desítky písniček pro jiné interprety, od Rihanny po Céline Dion. Cool.
Zvláštní. Mercedes svůj motor i v dominantní éře dodával kde komu. A nějak jsem si nevšiml, že by v té době vítězil kromě Mercedesu a poslední rok Maxe, někdo jiný.
Proč si tady někdo myslí, že k úspěchu v F1 patří jen nejvýkonnější motor a na autě nezáleží?
A proč jsou to shodou okolností titíž lidé co tu roky říkají, ze jde o celé auto.
Jen pro poradek, motor Mercedes mel minulý rok v AM i Fernando Alonso. A zatimco Lando si s timto motorem( nejlepším motorem, protože podle některých vás evidentně jen motory vyhravaji titul) dojel pro titul, Fernando, podle nazoru některých místních (paradoxné jeho fans) , dost zklamal.
Další zvláštnosti je, že otresnejsi starty než Max měl právě Kimi ( kdyby se chtěl někdo hadat, stačí si dohledat Kimiho slova) a hle se slabším motorem vede poměrně dominantně šampionát. To je teda leader. Ostuda F1. Nebo ne?
A další zvláštností je, že titíž lidé, kteří se se mnou hádali o to, že rozdíl dělá pilot, teď vynášejí Kimiho do nebes. Proč? Jde přeci o auto a hlavně motor. Nebo ne?
Jen pro pořádek, protože vím, že tito lidé příliš F1 nesledují, George sice smůlu pravděpodobně párkrát měl, tak i bez ní poztrácel dost bodů, svými nepříliš povedenými výkony.
Nejlepší auto, z vás šampiona neudělá. To platí o Lewisovi, Landovi, Maxovi a možná to bude platit i o Kimim. A jestli tomu neveříte, zeptejte se Oscara.
No ono se stačí podívat na to co tu většina fans Maxe píše a jak reaguje. Pro mě je validní otázka proč Red Bull nestáhl Maxe v zaváděcím kole, pokud se tam objevil problém. Pro x jedinců co fandí Maxovi je validní otázka “co píše Hell?”, z toho si asi dokážeš odvodit komu o co jde v diskuzích
LOOL. Ty jsi tady v dominanci RB psal, že Max je duležitější než auto, takže tohle je od tebe velmi vtipné. Ale tak co čekat od takového fanatika.
tiMur ještě nerozdýchal neděli, se divím, že vylezl z kanálu už dneska