V Red Bulle mali obavy, že v novom filme budú vykreslení ako záporáci | Magazín F1 - F1online.sk

Nový film F1 sa pomaly, ale isto, blíži k svojej premiére. V roku 2025 má uzrieť svetlo sveta najväčší motoristický film. Rozpočet i očakávania sú obrovské, keďže takto sa netočil žiadny snímok. Podľa producenta Jerryho Bruckheimera to viedlo k tomu, že sa niektoré tímy zaujímali, ako budú vykreslené v prichádzajúcom filme.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179525/v-red-bulle-mali-obavy-ze-v-novom-filme-budu-vykresleni-ako-zaporaci

… no jo, ale oni záporáci jsou! tedy spolu s Alonsem který to veřejně přiznal sám!!! :rofl: :wink:

To by to musel být dokument, ne film :smile:

6 Likes

V tom případě to nemá cenu sledovat.

Ale nie. To snáď fakt nie :smiley:
Tomu neuverí nikto.

2 Likes

A oni jako nebudou záporáci? Škoda :grinning:

3 Likes

Tam budou asi jenom klaďáci. Takový veskrze kladný film, všichni si tam budou pomáhat :smile: .

3 Likes

Nějak mi to celé nedává smysl.
Neumím si představit, proč by někdo někdy měl chtít být za klaďase?

Nikdy jsem to nezkusil, má to nějakou výhodu?

Suboj medzi kolegami s medzigeneracnou zapletkou, obcas sa pred kamerou poprechadza nasminkovana plastova zena. To je cele. Viac od toho cakat nemozeme. Upozornujem na Sennu na Netflixe, koncom novembra ide von.

Jistěže. Například v minulém režimu dostávali představitelé kladných rolí od úplně neznámých prodavaček podpultové zboží, představitelé záporáků naopak shnilé brambory :smile:.

1 Like

Je to tak, pro lidi bez svědomí to má jen samé nevýhody.

Nevím jak za minulého režimu, ale dneska holky lotry milujou.
A myslím, že to tak muselo být vždycky, Mirek Dušín byl taky přece mamlas k unudění.

Zase bych to neironizoval - třeba celkem známý film Formule z roku 2001 se Stallonem je sice z doby méně korektní, ale taky vyloženého záporáka nemá a nijak to nevadí… Motivem je soupeření, tlak na jezdce od drsného šéfa týmu atd. a úplně to stačí.
Pokud by to nyní pojali podobně, jen to udělali lépe (ve zmíněném fimu je problémových bodů až dost), tak to nemusí být špatné.

1 Like

V minulosti šlo spíš o různé hajzly ze společenských seriálů, ti to opravdu občas schytávali i v reálu. A co jsem četl, tak dnes to není jiné, negativní postavy z růžové zahrady a podobných “dílek” to občas odnášejí stále.
Holky mají (většinou) rády padouchy typu charizmatického zločince, ale jiný druh záporáků oblínebý není.

1 Like

Propaganda v F1, to tady jeste nebylo, proc :thinking: . Povazuji se za jednu z nejvetsich svini v Cesku a vubec mi to nevadi.

Skúsil si to, veď si pomohol na skale tej horolezkyni, a tiež si myslím posielal nejaké šiltovky na detskú onkológiu alebo také niečo podobné. Dal si tiež zarobiť mladému chalanovi, ktorý Ti chodieva kosiť trávu, plus samozrejme nejaké ďalšie veci by sa určite našli.
Ale keď sa cítiš v polohe lotra ako frajer, tak v tom pokračuj (sám si nakoniec spomínal nejaké to mentálne zaseknutie sa v puberte), jednoduchšie ženy to často celkom berie.

3 Likes

:eyes:

3 Likes

Ty máš neuvěřitelnou paměť na věci, co jsem tu kdy napsal.

Jen ve zkratce: té holce jsem ve stěně pomohl primárně proto, že jsem tušil, že to bude adrenalin a navíc nikdo jiný tam na to nebyl, trávu mi ve firmě seká syn zaměstnance, který dělá drahý sport, tak mu nechci dávat peníze úplně zadarmo, a čepice jsem odvezl dětem, protože jsem se stěhoval a měli jsme je všude v šatně a garáži.
Samozřejmě je to trochu i póza, páč když mě někdo chválí, nedělá mi to dobře, už jako teenager jsem měl stres v posledních kolech závodu, když jsem věděl, že mi budou v cíli dávat otázky kterým mnohdy nerozumím do mikrofonu.
Navíc pracuju v byznysu, kde se to padouchama světové úrovně jen hemží.

Ale hlavní důvod je, že to dělá život jednodušší a baví mě to.
Dík.

3 Likes