Mercedes v šprinte nakoniec potvrdil svoju povesť najrýchlejšieho auta v štartovom poli, ale opäť „len“ s Kimim Antonellim. George Russell zvádzal súboje s hromadou súperov, ale aj on musel po šprinte uznať, že predovšetkým pre nevydarenú kvalifikáciu skončil s najrýchlejším autom štvrtý.
Videl som, ako sa Antonelli prehnal okolo bezbranneho Hamiltona a naplno som si uvedomil, ako dobre je nastaveny system ADUO. Ak Mercedes nieco potrebuje, tak je to dodatocny priestor na vyvoj motora oproti konkurencii. Zasluzia si to. Sportu to prospeje.
Ale on využil jen vice energie, to musíš dostudovat jak ty motory fungují a ne tady bulet a fňukat… …a třeba Russel skoro nikoho nepředjel a další co mají motory Mercedes taky ne. Takže dofňukej a začni se chovat jako chlap !!!
nic neries. vsetko je dobre. predieha sa, je to napinave na trati a sennov vnuk na tretom najrychlejsom aute vedie sampionat o 60 bodov. treba si to uzivat.
A největší problém je, že Mercedes přejede Ferrari. A co? Však to tak vychází.
Nejvíc mě udivuje, že Ferrari s -40hp konzistentně o 2 parníky před RedBullem, a nikdo se nad tím ani nepozastavuje. A ještě na trati, kde má největší rozdíl udělat spalovák.
Vím, že v ústřici vypadly pojistky, ale že vás to neštve, tak to už je velká odevzdanost.
O com sa ma snazis presvedcit? Ze je v poriadku, ze tim, ktory vyhral 7 z 8 pretekov a ma (co sa celkovej vykonnosti tyka) s prehladom najlepsi motor, dostane priestor na vylepsenie motora v ramci ADUO, ktoreho deklarovanym cielom je to, zabezpecit vyrovnanu sutaz?
Dakujem za rozsiahly argumentacny prinos, nepresvedcil si ma. Mercedes by nemal mat povolene ziadne upgrady - mna nezaujima, ci ich ma viac alebo menej ako Ferrari. Ak nejake upgrady povolene ma, tak je ten system nastaveny zle.