V pravý čas: Veterný tunel funguje a simulátor tiež, zvestuje šéf Aston Martinu | Magazín F1 - F1online.sk

Po ťažkých mesiacoch sa Aston Martinu konečne zadarilo. V pretekoch mal síce smolu na výjazdy bezpečnostného vozidla, ale dôležitejšie ako majstrovské body je v tejto chvíli niečo celkom iné; britská stajňa predstavila balíček vylepšení, ktorý po dlhom čase skutočne funguje.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200536/v-pravy-cas-veterny-tunel-funguje-a-simulator-tiez-zvestuje-sef-aston-martinu

Velmi dobré zprávy, zdá se, že i kolerace tunelu a dat na trati je funkční

2 Likes

Pepik řekl že upgrade u Astonu nic nepřinesl, že to bylo jen gumama :man_shrugging:

1 Like

Pepík dlouhodobě prokazuje, že plácá, ale staví se do role experta

1 Like

Nejvíc mě už točej ty jeho hlášky jak papírově to všecko sedí ale na trati už ne, co ten ví o tom co tam maj jednotlivé týmy za papíry? :smile:

Jestli Pepík nevidí rozdíl vykonnosti mezi Bahrajnem, Saudskou, Miami a Imolou, tak by měl skončit s komentováním

1 Like

Pepík před 15 lety skoro jezdil v F1, tak vidí do papírů i dnes. :joy:

1 Like

Přijdou další vylepšení které budou použitelné i pro sezonu 2026, co jsem pochopil tak na řadě bude především práce na předním zavěšení.

1 Like

Na obou zavěšeních. V Monacu bude nové zadní křídlo, respektive úprava na nejvyšší přítlak

1 Like

Družstvo jde kupředu.
Hurá!
Jednotně tleskáme.

1 Like

Chcelo by to aj lieky pre Plackonsa, nakolko to psychicky nezvlada. Podla neho je auto srot :joy:

Tak to vypadá, když mají někoho kdo své práci rozumí a nemusí je vymlouvat na špatnou korelaci dat jako dříve Ferrari, nebo třeba McL.

Newey zacina uradovat…Aston je pre mna najvacsi favorit na titul buduci rok.Alonso samozrejme.Ferrari moze opat lutovat,ze nezobralo tohto genia.Vasseur tvrdil,ze Ferrari je silne aj bez Neweyho,co bola zjavne loz a tak pochoval Ferrari na dalsie roky.

Jak ho mali zobrat ked vedenie nevedelo vymenit celu strukturu podla Neweyho zelania?

Vasseura vsetci lyncuju ale neuvedomujete si, ze on ma len obmedzene moznosti

akoze vedenie nevedelo? a kto to mal vediet vymenit strukturu tak ako by si newey zelal?
ferrari zas a to uz opakovane premarnilo sancu dotiahnut tam neweyho

newey vo ferrari ak by ferrari robilo presne to co by on od nich pozadoval tak by mal na to postavit rovnako dominante auto ako sa mu to podarilo v rb
pricom by to bola z mnohych ohladoch jednoduchsia robota ako v astone, ktory nema tolko ludi a musi naberat novych ktorych treba zapracovat
vo ferrari by to bolo skor o manazovani a rozhodovacich procesoch ktore by sa museli menit

ferrari radsej investovalo do lujza a rozbilo fungujucu jazdecku zostavu, ktora sa vzajomne posuvala dopredu

Nevedelo vymenit strukturu tak rychlo, viac k tomu nemam co povedat

Ferrari mu nešlo na ruku, bylo to vlastně překvapující. Jako měl tam rok pauzu, tam to nebylo uplně o čase ale o tom jak moc jsou ochotni mu vyhovět, no moc nebyli, nestál jim za to :man_shrugging:

2 Likes

Jj vidim to takisto, takze nechapem tie komentare ze Vasseur za to moze

Ale já myslím že může, kdo jinej? Jako já mám ve Vasseure velkou důvěru a bral jsem to tak že ví co dělá a ke svým plánům Adriana nepotřebuje. Žel nedaří se mu to, čili tak nějak ho za to beru jako zodpovědného.

a aston vedel vymenit strukturu tak rychlo? :slight_smile:

to su len vyhovorky, ked chceli tak vedeli povyhadzovat aj najvyssich sefov, tak nehovor, ze nevedia pomenit strukturu timu