V porovnaní s minulým rokom je naša degradácia ako z inej planéty, vyhlásil Vasseur | Magazín F1 - F1online.sk

Na začiatok si musíme jedno veľmi rýchlo vyjasniť, všetko pekné, čo v ostatných dňoch zaznelo na margo nového monopostu Ferrari SF-24, nemá nič spoločné s čistou rýchlosťou. Áno, tím aj jazdci chvália lepšiu ovládateľnosť, konzistentnosť, predvídateľnosť a prácu s pneumatikami, ale o čistej rýchlosti nič nepadlo. Samozrejme, nižšia degradácia pneumatík znamená lepšie pretekové tempo, ale z úst jazdcov ani zástupcov tímu sme nepočuli nič o čistej rýchlosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/143783/v-porovnani-s-minulym-rokom-je-nasa-degradacia-ako-z-inej-planety-vyhlasil-vasseur

Podle simulací, co Ferrari odjelo, tak degradace se výrazně zlepšila, ale nebyla úplně odstraněná. Uvidíme v sobotu za tyden, jestli se tohle potvrdí

Kéž by se jim povedlo úplně odstranit degradaci pneumatik, mohli bychom jezdit celý život na jedněch…
Konečně nějaký přínos F1 do běžného života.
Víc takových nápadů :grinning:.

7 Likes

Ještě by to chtělo odstranit při jízdě spotřebu benzínu a jsem naprosto happy :smile: !

7 Likes

tak zmen posobisko do formule E a tvoj sen sa stane skutocnostou

Zkusila jsem na ně hodit očko, ale dokud mám na výběr, tak neměním :smile: . Ale úplně vážně by mi nevadilo, kdyby třeba každý tým musel nasadit jednu F E a jednu F W a všechno se počítalo do konstruktérů. Věřím, že by pak tyhle soutěže měly úplně jiné grády! To je ovšem jenom taková nereálná představa.

2 Likes

Však RB tak už jezdí, fandíš jim a ani o tom nevíš :grinning:

Já nefandím nikomu, vlastně o F1 nic nevím, jenom mě baví sledovat ty barvičky jak krouží pořád dokola…

Pro doplnění toho co jsem myslel v původním příspěvku

Tu samozřejmě můžeš odstranit, když budeš jezdit na naftu, tak nespotřebuješ benzín :grinning:

2 Likes

Já to pochopil.
Chtěl jsi upozornit na to, že Júki je kouzelník a já měl vždycky pravdu.
Dík :wink:

Jakože kouzelník potřebuje několik sezón v F1, aby mohl předvádět to, co zvládnou někteří během dvou sezón v F1? :thinking:

mna stale pobavi to starsie video, kde sa kazdeho pilota pytaju aky je jeho najvacsi sen a kazdy asi povie, ze byt sampion F1 len Yuki povie, ze otvorit si vlastnu restauraciu :smiley:

6 Likes

Až skončí Alonso vím, že budeš mít na zdi místo něj, plakát toho mrňouse.

Až Alo skončí v F1, tak ho budu sledovat v jiné závodní sérii a na F1 budu koukat stále, ale ne s velkým nadšením pro jednoho pilota :slight_smile:

To bylo dobrý, myslím, že se to u Yukiho ani nezměnilo :smiley:

no tak trochu aj vypoveda o tom, preco tam je :smiley:

Správny work life balance. Ty tiež nemyslíš na zajtrajšiu úžasnú kontingenčnú tabuľku, ale na to, ako si za peniaze z práce kúpiš na dôchodok dom v Thajsku :slight_smile:

1 Like

Každej si potřebuje zajistit finance na svůj sen no :smiley:

2 Likes

Tak takhle to děláte :grinning:.
Konečně jsem pochopil, co dělám špatně…
:+1: