V piatok sledujte monopost Red Bullu, radia nemecké médiá | Magazín F1 - F1online.sk

Zástupcovia Red Bullu už po strede hovorili o spokojnosti, hoci monopost RB21 sa až zarážajúco podobá na svojho predchodcu. Čo je za tým? Podľa informácií nemeckých médií z padoku sa červení býci môžu len skrývať a svoje karty odkryjú v piatok.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188134/v-piatok-sledujte-monopost-red-bullu-radia-nemecke-media

V F1 casto plati opak je pravda, fandime :crossed_fingers:

To bylo kecu, ferrari sem, ferrari tamhle a uz maji bobky.

Čo má s týmto článkom Ferrari? Nemal by si vyhľadať odbornú pomoc?

1 Like

Vitame te tady na diskuznim foru, zkus spis pozdravit, ne tu hned v prvnim komentu prudit vole.

2 Likes

On chodí k odborníčke roky a ona mu radí, aby robil to, čo ho baví. Takže tu musìme čítať pravidelne ten odpad z chorej hlavy :face_with_head_bandage:

5 Likes

Vsetky monosposty vyzeraju ako minulorocny Red Bull,Vsetky timy okopirovali minulorocne flexi auto Red Bullu,pri ktorom som si ako prvy vsimol(a mnohi mi za to nadavali,ze sa mylim),ze je flexibilne…Teraz su zrazu tzv,odbornici zhrozeny,ze Red Bull nevymyslel nic nove,ale to je uplne smiesne,kedze nic ine sa za sucasnych pravidiel vymysliet uz neda.

A čo akože čakali? Že nový Redbull bude mať miesto výfuku automat na energeťáky? :smiley:

Stoji v garazi s pozkozenym motorem a chladicem.

Prepac, krivdil som ti

Videl jsi Russella, kdyz brdzil do T1? To zadni kridlo u mercedesu lita neskutecnej ranec. To neni ani flexibilni. Tohle uz je gumovy. :smiley:

1 Like

Ďakujem za privítanie ! Ja som “neprudil” ako prvý. Obyčajná reakcia na akciu. :rofl:

1 Like

Dobre si mu nalozil, ale tak vis jak :face_with_hand_over_mouth:

Však buď vítán, kdo přicházíš s dobrým úmyslem :slight_smile: !

1 Like

Toto zvyokol robiť Mercedes v časoch dominancie. Každopádne, chlapci z RB si este užívajú koncept Adriana, takze sa im stále môže podariť majstrovské auto. Niečo ako McLaren 2007 a 2008. Uvidime, ako sa pochlapia v roku 2026.

2 Likes

Takže jsi rád za tuhle inovaci?

No hej. Lawsonovi asi došli piksle v automate :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Vtipný je, že tohle napíše člověk co má komplexy z RB, a člověk co tvrdí že účel RB není vyhrávat ale ukazovat světu jak je Max skvělý

1 Like

Je možné, že se tam něco peče.
Auto je až moc stejné, tedy se story, že jen brousili hrany a zlepšíli ho uvnitř.
Dnes měl jezdit Max a je tam Lawson…

Však si u0ekli chlazení, jak se radoval vedle Jirka