pretlacanie na titul vyzera trosku inak…
ked ma kazdy rovnaky nazor tak je ovca…
Tak mas pravdu.
Ale zatim se nic nedeje ne? Lando porad komfortne, jen pridal na agresi a Oscar je trosku z formy a moc se mu nedari.
Proc takove halooo. Furt jsou Oscar s Landem kamosi.
I kdyz myslim, ze v Oscarovi to uz trosku poMaxovsku bubla. Ale zatim jen dojem. Zaka prej nevypnul, takze asi dobre ne?
Pravdu díš…
Však jo. Mně Lando udělal včera radost, i kdyby ho ten start stál závod, takhle se o titul jezdí (však jsem to taky sem bezprostředně napsala). Měla jsem z něj kolikrát pocit, že si právě na startu bere moc zodpovědnosti a radši couvne. Jestli jsou kámoši si moc netroufám odhadnout, nejsem zrovna přítel těch mýdlových příběhů o kámoších, kteří si dávají dárečky a vesele spolu soutěží . Ale do toho stejně nevidíme. Zbývá šest závodů včetně tří sprintů, ještě to může být hodně zajímavé.
A furt nechapu to pozdvizeni o nejekem protezovani Landa. A jeste s tim, ze ma nejake jine dily nez Oscar.
No jo no, jenze to bylo u Mercedesu za Lewise, je ted u RBR i pravdepodobne u Ferrari ( kde se snad auto nejaka prizpusobuje Lewisovi) a prosakovako to i zjinejch teamu.
A ted se nekteri divi, ze holt nektery piloti nemuseji zvladat nastaveni a fungovani vozu, jako jejich kolega, ale ss zmenou se mu mohou vyrovnat, nebo ho prekonat.
Když chceš, najdeš problém ve všem, takže i v přizpůsobení auta jezdci. Pokud jde o diskutované situace, svůj pohled jsem včera popsala několikrát, pokud s ním někdo nesouhlasí, beru to na vědomí . Víc smysluplného dělat nemůžu
.
No, v klude by to bolo urcite, jedno z mala lyziarskych stredisk, kde na svahu skoncis sam. Ale ak mam za seba povedat, tak ziadne prazdne svahy a vlastne ziadna sila na svete by ma neprinutili nasadnut na lyziarsky vlek v Severnej Korey. Ale vlastne internetom kolovali zabery Kima, ako na nom sedi, takze ultimatnu skusku pevnosti lana zvladol na vybornu. Tak mozno predsa…
Taky bych to nedal, mám rád i horskou atmosféru během pauzy někde v horské chajdě s něčím dobrým k jídlu.
Prý tam je jejich největší pochoutka pes.
Ano, aj ja som cital, ze je to jedno z tradicnych jedal. Ale tiez som cital, ze ked das moralne predsudky bokom, tak ma psie maso naozaj dobru chut. Ako hovädzina plus. Tak som to cital. Neskusal som.
Já někde slyšel, že se tam musí dát hodně česneku…
Zajímavé jak má chlapec krátkou paměť. Jak minulý rok jezdil týmově. Navíc mám čím dál větší pocit, že když nemohl být před NOR tak jel tak, aby před ním skončil VER.
To znie ako celkom univerzalna rada pre vacsinu jedal.
…noom, dalo by se to tak asi říct.
Nevím co má proti česneku. Vánočního kapra taky jemně potírám česnekem. Nemusí se pak tak moc solit. U pstruha bych si to ale nedovolil. Na něj patří pouze máslo, sůl a kmín.
Maloco sa chyta na legendarneho Kapra s nivou.
Nechci tady úplně zničit téma, ale tak v tomto šlo hlavně asi o tu nivu, je opravdu divný takhle “zabít” rybu. To ti jako mořeplavci snad taky nesedí, taková kombinace.
Ryba musí být cítit čerstvostí, né plísní. Proto je kombinace ryby s nivou ta nejhorší možná varianta.
Pokud byl plán prodat pistáciovou rybu jako čerstvou, tak se jedná o vyčůranost kuchaře, nebo majitele vývařovny.
Zpátky k F1, hodnocení jezdců po Singáči