V Piastrim sa prebudil rebel, vysielačku odpojil v polovici Brownových gratulácií | Magazín F1 - F1online.sk

Ja netuším aká bola dohoda v McLarene, to vieš len ty a ľudia v McLarene, takže k tomu sa vyjadrovať nebudem.

Kolo naviac potreboval Lando rovnako ako Oscar. Obaja čakali na SC.

Koukam ze Oscar je vic Max nez jsem cekal. A to jsem vzdycky tvrdil, ze je mu podobnej.

Inu nezbyva nez napsat, jen tak dal. Tituly se nerozdavaji za ucast. F1 je navzdory predstavam nekterych, sakra tvrdej a nemilosrdnej byznis.

Klub pirani, jak casto pise @Evap .

Svet se vraci tam kam ma. 4 roky si spoustu lidi myslelo, ze Max je ztelesne zlo. A ted je videt, ze je to proste normalni vec. Samozrejme za predpokladu ze chcete byt sampion.

Ale taky muzete byt Wallterim. :grin:

Jak Oscar, tak Lando mi zacinaji byt porad sympatictejsi a sympatictejsi. A to jsem je mel rad i pred tim.

Doufam ze Zakovi a Andreovi konecne dojde jak to chodi, kdyz je team na spici. Ale analyzovat mohou do aleluja. Sede jsou vsechny teorie a zeleny jej strom zivota.

Jaká byla dohoda, že Pias nemohl útočit na Landa v Austrálii, musel pustit pozici po špatným pitu, Lanovi menili strategie a Piastrimu ne a o tom zavěšení na potřeby jen Landa ani nemluvě

1 Like

Ok, nechme toho. Všímat si letošní jednostrannosti v rozhodnutích McLarenu jen na jednu stranu je označováno za hejtrovství, to přežiju.

3 Likes

Lol. Až bude soupeře napadat v garážích, bude schválně bourat do soupeřů atd…tak napiš že je mu podobnej, do tý doby si svoje nazory a přirovnání nech v tý svojí bublině.

3 Likes

Ono to je tak ze spravne daju prvemu moznost volby, tak to ma byt, ale ma to byt vzdy jednorazove a nie ze ak sa nahodou volba ukaze ako nespravna, tak dostane dalsiu sancu… vsak nech mu oovedia ze piastri pojde asi o 2 kola box kvoli situaci co vznika, chces ist prvy alebo druhy… a nech si zvoli. Nie ze jemu este davaju moznost aby rozhodoval o Piastriho taktike aj ked je 5 sek daleko, a mohol priamo ovplyvnovat svojho supera o titul aby ho niekto undercutol, to je pre mna uplny nezmysel…

8 Likes

Kdyz ted tak procitam to forum, jak se z jednoho dela preferovany a z druheho upozadeny ( vzdycky podle toho kdo komu fanadi) a pisou to ti stejni lide, kteri davali McLaren za vzor feroveho pristupu. :grin:

Inu hezky se to cte. To chce ten gifik s tim popkornem, ale jsem linej ho hledat. :smile:

Tak se hezky bavte mladenci. 🫠

2 Likes

Keď by za čokoľvek, čo by McLaren včera spravil, dostal od teba vynadané, tak je to len čistý hejt. Čo iné?

Konštruktívna kritika je, keby si povedal: mali spraviť toto a toto. O tom sa môžeme baviť, to je diskusia. Inak je to len čistý hejt, pretože máš rád zelenú a nemáš rád oranžovú. :person_shrugging:

V clanku zamlcali taky maly detail, ze Piastri v skutocnosti vobec Browna nevypol v strede vety, ten dojem len vznikol kvoli oneskorenemu prenosu a prerusenia spojenia medzi Piastriho vysielackou a prenosom. Realne Piastri vypol motor a vysielacku este predtym, nez prisla sprava od Browna.

8 Likes

Jo, psal jsem to už tehdy. Lando získal nad Piastrim výhodu pozdního pitu kdyby vyjel SC či VSC, zároveň si pokryl jistotu že zůstane před Piastrim i kdyby všechno na světě včetně zkaženého pitu. Ale dělá se to pro Piastriho :smile:

2 Likes

No tak vida. Tak je porad Oscar hodnej kluk.

V tom pripade vubec nechapu, proc je tu takova rvacka. :grin:

1 Like

Presne tak.
Navyse ked je Oscar za Landom, vsetko mu musi odsuhlasovat Lando.
Ale ked je Lando za Oscarom, tak moze aj komplet vymenit strategiu vdaka ktorej vyhra…

Este k tomu v Monze nebola dohoda, ze ak ti pokazime box, Oscar ti vrati poziciu. Rec bola o undercute, ale nie tym sa Oscar dostal pred Landa (neskor k tomu bol aj clanok s vycislenim).
Co by ako McLaren robil, ak by ten box trval este dalsich 5s a spadol by Lando aj za Charlesa?

3 Likes

Vazne? Ja by som skor nechapal, keby tu pre nieco nebola “rvacka”.

4 Likes

…a takto vznikajú príbehy o :poop:

Představ si forum, kde máme všichni stejný nazor. uuuff. :smiley:

4 Likes

V Severnej Korey by sa pod rubrikou o politike urcite take naslo.

3 Likes

To máš těžké, tohle nemá řešení. Jak má tým dva srovnatelné jezdce, tak jezdí poblíž sebe a vždycky je riziko kolize, jenom v poli to zas tak moc nevadí (jen to stojí peníze :smile: ). Stačí si vzpomenout na Grosjeana a Magnussena, Ocona a Gaslyho, a určitě bychom si vzpomněli na další. Každý bojuje o svoje postavení a kolegu nešetří přes všechny pokyny. No a pokud jsou dva šancoví jezdci v šancovém týmu, tak je skoro vyloučené to smysluplně řešit. Trochu lepší to je, když š.p.i.č.k.o.v.ý tým jezdí v poli, vyvíjí atp. a má přitom jezdce, kterým o umístění v poli už nejde - teď třeba Ferrari, i když úplně jedno jim to taky není :smile: . Proto je pro každý tým optimální, když je jeden pilot jednoznačně rychlejší. Jinak je při boji o titul problém, oběma jde o hodně.

3 Likes

Prý tam mají zbrusu nový lyžařský areál a dá se tam v klidu zajet na lyžovačku. msedge_qlN6RzwNaW

1 Like

Tak ja chapu “rvacku”, jen mi ted unika ten smysl.

Oscar je asi trosku rozezlen, spis bych rekl ze na sebe, protoze posledni dva zavody mu jednoznacne nevysly dle predatav, ale jinak se asi mezi nim a Landem nic nedeje ne? Emoce pod kontrolou, neni co resit.

Oscarovi se snad nic hrozneho nestalo ne? A Landovi taky ne.

2 Likes

Máš výše co měli dělat, a tam píšu že pak včerejšek byl naprosto v pohodě. Problém je že není v pohodě právě kvůli tomu jak to tam v letošní sezoně vůči Piastrimu nastavili. Není moje chyba kam se s tím dostali, fakt ne. V mých očích se už jejich protlačování Landa blbě schovává protože už je toho moc, tak tu jejich “férovost” již vnímám. Není to transparentní, vše je jiné a vše se okecá, … aby to bylo pro Landa. Piastri pak může jen vykřikovat “ale pitstop je součástí závodu”, “ale on do mě vrazil”, … a co jako, uplácáme bábovičku až dojedeš, teď to nech, jiná situace. Nulová důvěra? Kdo se diví? No kdo? To by byl Piastri uplnej blbec.

1 Like