V Opeli Vectra robil, čo bolo v jeho silách. Sennovu smrť si vyčítal aj pilot safety caru | Magazín F1 - F1online.sk

Pre tragickú nehodu Ayrtona Sennu množstvo ľudí nemohlo spávať. Výčitky hrýzli napríklad bývalého konštruktéra Williamsu Adriana Neweyho; uvažovať nad tým, čo by bolo keby, mohol aj lekár F1 Sid Watkins, ktorý sa Sennu (nedostatočne) pokúšal presvedčiť, aby v nedeľu nepretekal; ale určite aj vedenie Formuly 1 a organizátori, že po smrti Rolanda Ratzenbergera nezrušili zvyšok súťažného programu. Vedeli ste však, že dlhé roky sa zo Sennovej smrti obviňoval aj pilot bezpečnostného vozidla?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152170/v-opeli-vectra-robil-co-bolo-v-jeho-silach-sennovu-smrt-si-vycital-aj-pilot-safety-caru
1 Like

Veľmi dobrý článok :+1:

4 Likes

Po precitani skveleho clanku mi je rovnako smutno ako v den, ked mi to prisiel povedat spoluziak, čo sa stalo, nemohol som tomu uverit. Najlepsiemu borcovi sa to predsa nemôze stat …

4 Likes

Vyborny clanok.

2 Likes

Tá Vectra v zatáčke vyzerá, že sa jej vyzujú gumy…

2 Likes

Dufam ze ti borci, ktori mu zakazali ist na Porsche spavaju pokojne bez vycitiek svedomia.

3 Likes

Skvelý článok, akurát vám jeden rôčik ušiel. 1993 - - > 1994

1 Like

:slight_smile: alebo sa prevrati, ktovie co z toho skor

1 Like