V Monaku som nehavaroval naschvál, ohradil sa Pérez | Magazín F1 - F1online.sk

Padok Formuly 1 stále pátra po tom, čo Maxa Verstappena tak nahnevalo, a po dnešku vraj bude musieť pátrať ďalej. Sergio Pérez totiž dementoval správy, že by v Monaku havaroval naschvál a tým o pár mesiacov neskôr naštval svojho tímového kolegu. Vraj na záberoch z jeho kola je evidentné, že sa pohyboval na hrane už od prvej zákruty.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/83162/v-monaku-som-nehavaroval-naschval-ohradil-sa-perez

Uz si 1.4? Máš viac verzií ako bottaska :smile:

1 lajk

2 lajkov

Nečudoval by som sa keby túto informaciu o Perezovy vyniesol sam Max alebo jeho tatík.

Sami si podražajú nohy.

Možno to Peréz naozaj v tom Monaku neurobil. Ale taký Max to nedokázal akceptovať.

1 lajk

Rok predtým to poslal Charles tiež do bariéry, v úseku kedy sa tiež nejde hneď na plný plyn a nikde sa jeho úmysel neriešil, pretože Monako neodpúšťa a ľahko sa končí v múre.

1 lajk

Nie to tvrdí Iba okolie Maxa :joy:

Tak jeho mama už stihla úboho zaútočiť a Pereza a ešte do toho zatiahla aj osobne veci.

A potom sa diví ze jej ľudia povedali ze to nie je Ok a tak ma pocit ze ju niekto hejtuje.

fia by to mala zacat oficialne vysetrovat a nech si to rb uzije ked si nevedia udrzat interne veci vo vnutri timu, ale riesia ich cez verejne vysielacky :slight_smile:

nech sa spusti oficialne vysetrovanie a vypocuju cely pretekovy tim redbullu z monaka + pohlavarov redbullu s tym, ze ak nebudu hovorit pravdu a v buducnosti(hoc jako dalekej) sa ukaze, ze klamali tak si uz v f1 neskrtnu

1 lajk

To neklapne. Aby to začala FIA zpětně vyšetřovat, tak by někdo musel podat oficiální protest.
A ten kdo se se k tomu odhodlal, tak by dopadl mnohem hůř než Gasly pentlený i za ranní vánek.

Bylo by fajn kdyby dezolat konecne prozradil co mu Perez udelal, ted me napada jestli mu v Monaku neojel pritelkyni, jak o tom psala jeho matka.

Asi to tak bude…

Vždyť se maj fajn. :slight_smile:

1 lajk

Pekná fotka a Russell tam vyzerá ako ich vodca jestli se nemýlim :joy:

Vettelovi čelenka sluší víc než příčesek.

Verstappen s Zhouem si dali nějakou marianku. :slight_smile:

Taková skromná večeře za 4 miliony kč. :slight_smile:

1 lajk

No ale zase kolik jich bylo! Ty bys je odbyl párkem s hořčicí :smile: ?

Vlastně si říkám, proč se tu jako plebs hádáme. :smiley:

Pozlacený steaky, láhvinka vína za 420 tisíc a my se tu hádáme, kdo je jakej chudáček. :smiley:

Z tohohle pohledu jsme tu asi chudáčci všichni, 420 tisíc je pro mě cena za dost slušné ne úplně nové auto. Prolít to hrdlem za jeden večer by mě docela mrzelo… A upřímně řečeno, dát za sebelepší víno víc než řekněme max. 1.000 Kč mi připadá jako blbost (admin promine :slight_smile: ), jak by to asi mělo chutnat?

Oni taky nevěděli jak to chutná. :slight_smile: Tak si jich dali 5, aby navnímali chuť. :slight_smile:

I když to může kolovat nějaký fejk. :smiley: