Padok Formuly 1 stále pátra po tom, čo Maxa Verstappena tak nahnevalo, a po dnešku vraj bude musieť pátrať ďalej. Sergio Pérez totiž dementoval správy, že by v Monaku havaroval naschvál a tým o pár mesiacov neskôr naštval svojho tímového kolegu. Vraj na záberoch z jeho kola je evidentné, že sa pohyboval na hrane už od prvej zákruty.
Rok predtým to poslal Charles tiež do bariéry, v úseku kedy sa tiež nejde hneď na plný plyn a nikde sa jeho úmysel neriešil, pretože Monako neodpúšťa a ľahko sa končí v múre.
fia by to mala zacat oficialne vysetrovat a nech si to rb uzije ked si nevedia udrzat interne veci vo vnutri timu, ale riesia ich cez verejne vysielacky
nech sa spusti oficialne vysetrovanie a vypocuju cely pretekovy tim redbullu z monaka + pohlavarov redbullu s tym, ze ak nebudu hovorit pravdu a v buducnosti(hoc jako dalekej) sa ukaze, ze klamali tak si uz v f1 neskrtnu
To neklapne. Aby to začala FIA zpětně vyšetřovat, tak by někdo musel podat oficiální protest.
A ten kdo se se k tomu odhodlal, tak by dopadl mnohem hůř než Gasly pentlený i za ranní vánek.
Z tohohle pohledu jsme tu asi chudáčci všichni, 420 tisíc je pro mě cena za dost slušné ne úplně nové auto. Prolít to hrdlem za jeden večer by mě docela mrzelo… A upřímně řečeno, dát za sebelepší víno víc než řekněme max. 1.000 Kč mi připadá jako blbost (admin promine ), jak by to asi mělo chutnat?