V Monaku si veria aj piloti Ferrari: Je to okruh, kde nekraľuje výkon, hovorí Hamilton | Magazín F1 - F1online.sk

Bude Veľká cena Monaka najlepším víkendom Ferrari v tejto sezóne? A bude jeho najväčšou príležitosťou na víťazstvo? Asi si nemusíme klamať, že bez výrazne vylepšeného motora, ktorý príde zrejme až na začiatku budúcej sezóny, sú možnosti Scuderie zabojovať o najvyššie priečky veľmi obmedzené. Okruh v Monte Carle však na papieri vyzerá ako miesto, ktoré zvýrazní prednosti monopostu SF-26 a utlmí jeho slabiny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/234563/v-monaku-si-veria-aj-piloti-ferrari-je-to-okruh-kde-nekraluje-vykon-hovori-hamilton

Tak to si verili aj minulý rok a predsa to nestačilo, takže som zvedavý ako to teraz dopadne.

Plus minus rovnako. Crymilton to rozflaka a Charles skonci tak najlepsie stvrty.

Takže krásne 4. a 6. miesto s najlepším monopostom víkendu ? Lotéria či sa pos*rie technika, múrik alebo jazdci

Leclerc tam ako jeden z mala ukazal predbiehacie manevre aj v netradicnych zakrutach, takze o neho sa az tak nebojim a prve aj druhe miesto uz z domacej VC ma.

Mám pocit že tento rok sa v kombinácii s novými pravidlami bude v Monacu aspoň trochu predbiehať.