V minulosti boli jazdci autentickejší, všíma si Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Už jsem zvyklý.

Všiml sis toho uchycení zavěšení a části pod vyfukem jo?

Nulovy dopad na vykon, ale kvoli estetike na to minuli financie z rozpoctoveho stropu. Alzacka klauniada v priamom prenose. :clown_face:

Tak je jasné, že tomu nemůžeš rozumnět, už sis zjistil co je to median ty data analysto?:slightly_smiling_face:

1 Like

Tohle? Nebo kde?

1 Like

Lower a pak koukni trochu dal, jak je konec vyfuku a tu část pod ním :stuck_out_tongue_winking_eye:

Kludne mi to vysvetli. Nulovy dopad na vykon, len to hezky vypada, ale aj tak na to Aston minul prachy. Potom sa necudujme, ze je tam kde je.

To som vedel od zakladnej/strednej skoly (neviem kedy sa to presne uci), sam som ti napisal, ze v tom grafe to priemer nebude, ale moze to byt median, no bez doplnkovych info to z jedneho obrazka s istotou nepovie nikto.

Zavidis karieru, ty administrativny pracovnik personalneho oddelenia? :clown_face:

Ty toho nevíš očividně víc :clown_face::clown_face::clown_face:

Ukaž mi kde… Mám vybitej mobil. :rofl::sweat_smile:

Pamatuješ, jak Sulayem dostal košem? :sweat_smile::grin:
“randomly”

1000013023

1 Like

image

… já už vážně nevím co si mám o tom myslet :confused:

1 Like

Podvodníci!

11115555

@PUFF Takúto sezónu by si bral? :DDDDDD v mojom manažéri teraz

Co se u Vás zase stalo? :thinking:

Nevíme, co se to děje ve Ferrari, ale novinář Adam Cooper avizuje, že tým rozbalil podlahy, poté je zase sbalil a poslal zpět do Maranella. Nechápeme, co se to děje a jak se to vůbec mohlo stát.

1 Like

image

1 Like

chvalabohu konecne

Stihli dodať novú podlahu z upravenými a prehĺbenými venturiho kanálmi, čo sa fakt nečakalo, že stihnú upraviť a vyrobiť ale dali rush. Takže staré čo boli nachystané (pôvodné Barca spec) posielajú domov už nebudú potreba.

1 Like

Jasný, takže FIA řekne, že to řešit nebude, AM si tím prijde taky v HP Britanie a teď udělají tuhle šaškárnu jo? To RBR musel zase hodně vyplakávat

1 Like

To je jak z učebnice, FIA proti Astonu!

1 Like