V Milton Keynes a s Adrianom Neweym som strávil veľa času, vyhlásil prezident Fordu | Magazín F1 - F1online.sk

Ford začiatkom roka 2023 s veľkou pompou oznámil návrat do Formuly 1 a začiatok spolupráce s tímom Red Bull. Následne sme od americkej automobilky rok nič nepočuli. Začína však sezóna 2024 a s ňou všetky tímy a automobilky predstavujú svoje plány na nový rok. Výnimkou nie je ani Ford, ktorý čelí stále častejším otázkam na margo ich programu vo Formule 1, ktorý, prirodzene, všetkých najviac zaujíma.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/140253/v-milton-keynes-a-s-adrianom-neweym-som-stravil-vela-casu-vyhlasil-prezident-fordu

Honda tradicne chybuje … skoda.
Mali ostat s RB a zbierat titul za titulom aj nadalej.
Na druhej strane tento chybny tah Hondy dal za vznik RB powertrains a odliv zamestnancov Mercedesu …

U Hondy je toto bezne… Celkovo maju zvlastny styl riadenia spolocnosti, nielen F1. Myslim tym, staci sa pozriet, kam to dopracovali v Europe s cestnymi autami. Ja viem, ze nie sme ich primarny trh, ale kam sa postupne prepadli s predajmi za posledne dve desatrocia je trestuhodne. Pritom povest si tu vybudovali relativne slusnu

Off topic, ale vysvětlí mi někdo, proč se Austrálie jede letos od 5 ráno? Nejedu na energeťacich, jak @PUFF a @Hedgehog abych spal 2h za noc :grinning:

ja uz nie, abusujem firemny kavovar :smiley:

no preto lebo milujes F1 a rozhodne to nebudes pozerat zo zaznamu :slight_smile:

2 Likes

Co třeba proto, že je tam posun cca11h a nemají tam elektřinu skoro zadarmo jako v Arábii?

Kup ggbooster… To je zdravý energy. :slight_smile:

Kupovali sme si v decembri nové autá, nakoniec to vyhrali hybridná Honda a Toyota. Oboje sú úžasné, ale to z reklamy s Verstappenom je fakt to najlepšie, čo sme za tie prachy testovali. Ináč Civic nemali ani na testovaciu jazdu a čaká sa vraj 1 a pol roka. Európa ich fakt nezaujíma.

Ty toho Marxe a Araby narves už úplně všude…

to urcite @Admin co tak Ferrari ci Mercedes?

1 Like

Co ste vyberali? HRV vs CHR, alebo CRV vs RAV4? Ked som to pozeral ja, Hondy boli drahsie, ale zasa Toyoty mali horsiu kvalitu materialov a jazda v tom bola nuda oproti Honde. Btw, myslim, ze Honda by uz ani v Europe nebola, keby nenastal pred 20timi rokmi rozmach SUV a oni mali ako jedni z prvych pripravene CRV. Okrajove modely neratam, ale Civic stratil image so 7. gen a Accord sa stal neumerne drahy a ani nemal zaradenie. Vyssia trieda ako Passat, nizsia ako Audi A6. Ale ako hovorim, spravili si to sami, tvrdohlave odmietanie palubneho pocitaca a infotainmentu ich posunulo dozadu a povest dostupnych, spolahlivych a tocivych motorov na predaj auta nestaci… Honda si povedala “vodic ma pozerat na cestu a nie na displeje” ale zakaznik chcel nieco ine… Aspon ten Europsky :rofl:

minuly rok sa jazdci stazovali na to slnko, ktore ich oslepovalo tak mozno pre to

1 Like

Popísal si v princípe našu skúsenosť :slight_smile: Súťaž kompaktné SUV vyhrala Z-RV a tá kvalita spravovania je fakt výborná. Krásne auto. Kombík zase Corolla TS, tá má ale interiér z koča Márie Terézie. Obe ale fungujú parádne, hlavne autonómne riadenie majú obe zmáknuté na vysokej úrovni. Hlavne mali náhodne obe na sklade, takže žiadne čakanie 6+ mesiacov. No nekúp to :slight_smile:

Vyspíš sa po pretekoch. :slightly_smiling_face:

2 Likes

@Hedgehog tak samozřejmě, že se budu dívat live, vstával jsem i ve 2 rano na FP :grinning: ale už nejsem nejmladší na takové srandy @Explorer taky možnost, jen spanek bude lehce rozladen😀

1 Like

No buď v sobotu nepôjdeš žiť do mesta a pôjdeš skôr spať, alebo už potiahneš cez noc a pozrieš si preteky. Mozog Ti bude po spánkovej deprivácii chvíľu šľapať intenzívnejšie, tak budeš mať Alonsa nasledovaného detailnejšie. :slightly_smiling_face:

1 Like

Budes pekne v liveku trpiet s nami :slight_smile:

2 Likes

:face_vomiting::face_vomiting:

1 Like

Sa rovno mohli premenovat na “Peniaze”

To je strašnej humus (napsal bych to o komkoliv, kdo by se tak pojmenoval). Co bude příště? MasterCard credit card racing?