Zistenie komisárov, že maximálna rýchlosť v boxovej uličke v Monaku bola vypočítaná chybne, nazlostilo takmer celý padok. Spokojní sú azda len v Alpine. Na druhej strane škály spokojnosti sa nachádza Mercedes, keďže Georgeovi Russellovi chybný verdikt pokazil celé preteky. Mercedes skúma možnosti aj s právnikmi.
Hlavne netreba zabudat ze prejazd boxocou ulickou prisiel po tom, ze si neopykal trest 5 pocas pit stopu. Takze by az tak vyskakovat nemali, za toto si “mozu” samy
Hlavne netreba zabudat, ze ziaden trest “de facto” nedostal, takze ziadnu zastavku v boxoch nepobabrali “sami”…Mozme tu o tom polemizovat. FIA to cele pototo a este to umocnila saskarnou s rusenim trestu pre Gasliho. Tiez by sa mi nepacilo kebyze zaplatim pokutu za prekrocenie rychlosti zato, ze ma policajt zmeral nespolahlivym radarom. A tiez by ma stvalo, ze druhy sofer ju zaplatil tiez, ale peniaze mu nakoniec vratili. Na druhej strane, mohol sa gorgzo odvolat tiez
nie, on dostal trest, dnes uz vieme ze pravdepodobne nepravom, ale to pocas pretekov nikto nevedel. Takze trest si mal odpykat v sulade s pravidlami. A mohli podat protest ako alpine.