V Mercedese uvažovali aj nad Alonsom, ale ten podľa Wolffa nemal záujem | Magazín F1 - F1online.sk

plus vlastní větrný tunel, doufáme :pray:

1 Like

A Alonso moze ist spokojne do dochodku. :older_man:

1 Like

Wolff řekl pouze to, že Alonso byl jedním z několika jmen na seznamu. Nic víc, nic méně. Řekl bych, že takové interní seznamy si pořizují šéfové pokaždé, když se jim uvolní sedačka. Neznamená to, že Alonso byl pro Mercedes preferovanou volbou.

2 Likes

Všetci vieme kto je od začiatku preferovanou voľbou Mercedesu. :lion: :netherlands: :orange_horange

Ak im to vyjde, tak pre Mercedes je odchod Hamiltona to najlepšie čo sa im mohlo stať. :fire:

2 Likes

Ano, proto o tom Wolff mluví, když by na tom seznamu bylo dalších 10 pilotů, bude mluvit i o nich? :slightly_smiling_face:

1 Like

Přesně, mluví o tom aby se vědělo že Alonsa vlastně nechtěli a zmiňuje že stejně podepsal Aston taky jen proto že měli před ním spoustu jmen :smile:

1 Like

Myslíš, že jeho poselství nenávidět Alonsa a shazovat ho je od roku 2010 nebo už přišlo dřív?

1 Like

image

1 Like

To je přece logické ne?
Mluví o Alonsovi, aby upozornil na svůj dlouhý seznam jmen.

Situsi, Situsi, postrádáš základní prvky logického myšlení.

2 Likes

Omlouvám se, tak zjevné :man_facepalming:

1 Like

To nevadí, nemůžeš za to, nebyl jsi obdařen.
Naštěstí jsem tu já, který tyto logické nonsensy eliminuje, uvede příspěvky na pravou, hlavně pravdivou míru, a nastaví logické mantinely.

1 Like

Tu je akurat posolstvo opravnenej nenavisti voci alzakom, preto aj take nazory na Alonsa. Skratka nas bavi, ked sa musite krutit a vymyslat si obhajobu jeho slabych vykonov a chyb. :clown_face:

1 Like

No jestli měl Alonso reálnou šanci na Mercedes, tak to je mi zle že si vybral Aston, fakt zle.
Ale dobře mu tak babrákovi :kissing:

1 Like

Spíš se vyjádří k tomuhle @HellHogr :stuck_out_tongue:

Ale no tak Davide, k tomuto se vyjádřil už několikrát.

“babrákovi”
Jako jsme tu ultra-krajní fanoušci Alonsa, toto by jednoho mohlo i ranit.
Proč?