V McLarene sú prekvapení výkonnosťou dvoch najlepších tímov | Magazín F1 - F1online.sk

Od nových pravidiel sme si toho sľubovali naozaj veľa. Niektoré očakávania sa podarilo naplniť, na naplnenie ostatných čakáme a je otázne či sa ich dočkáme. Okrem iného malo tiež dôjsť k vyrovnaniu síl naprieč štartovým poľom, na čo sa trochu spoliehali aj v McLarene. To sa však nestalo a aj sám technický riaditeľ stajne James Key priznal, že ho prekvapilo, aký náskok si najlepšie tímy dokázali vybudovať.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/77064/v-mclarene-su-prekvapeni-vykonnostou-dvoch-najlepsich-timov

Čemu se Key diví?
Adrian je jasný a Ferrari s Mercedesem nejspíše ještě před stropem utratili do vývoje letošních vozů peníz o jakém se dnešnímu Meku ani nezdá.
Renault je továrna a peníze mu taky zrovna moc nechybí.
Alfa s Hassem z velké čá■■■ použili to co Ferrari vyvinulo, ale nakonec se rozhodlo pro ještě lepší řešení.

No a pak už zbývá pouze Aston, Williams a Alpha Tauri a ty už McL většinou dává.
Zatím, …jestli AT dostane pro příš tí rok současný RB, tak se nejen Mekáč bude muset hodně snažit, aby neklesl ještě níže.

najlepsie je pravidla nemenit… nic sa neda zlepsovat donekonecna.
ja som s aktualnou sezonou v poho. ono to tak vacsinou byva, ze jednu sezonu je to vyrovnanejsie a inu je to takto roztahane…

Čím dýl jsou pravidla, tím více se pole sblíží.

Nevím, kdo a kdy nabyl dojmu, že změnou pravidel se stane zázrak.

Já s vozy s groundefektem nejsem nadšený vůbec. Jedna éra mi stačila a o další podobnou nestojím.
Více by mě potěšila cesta zpátky ke snížení váhy vozů.

Nato si ako prisiel? Skor si tim co ma vyhodu bude tu vyhodu udrzovat, ostatni by museli zrychlit len aby sa na nich dotiahli.

Ej,ej,McLarenu chýba Ron Denis,hoc to bol špekulant,ale vedel stále navrátiť team medzi V.I.P ,a mali pred ním rešpekt,

Som verný fanúšik Mc Larenu od roku 1993,a sledujem tento team pozorne,Pri Ronovi Denisovi by takýto piloti ako bol Riciardo,nikdy nejazdili,vedel odhadnuť a nenapálil by také štedre odmeny-odstupné-plat,a pod. Noví McLaren ako team,je pozadu aj v taktike-koncepcii-štruktúre,není možné aby takýto slávny team robil toľko chýb v kuse celú sezónu,nemá asi správnych ľudí,myslím si, :slightly_smiling_face: