V McLarene sa necítia komfortne: V kvalifikácii sa súperi neraz priblížili | Magazín F1 - F1online.sk

Ani prvé väčšie balíky vylepšení nám nepriniesli vážnejšiu zmenu rozloženia síl, aspoň to vyplýva z pohľadu na pokojné piatkové tréningy v Imole. Piloti McLarenu sú naďalej na čele, hoci v tohtoročných voľných tréningoch porážali súperov aj s väčším náskokom, a zostávajú jednoznačne najväčšími favoritmi soboty i nedele.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/198904/v-mclarene-sa-necitia-komfortne-v-kvalifikacii-sa-superi-neraz-priblizili

Bla bla bla, bla bla bla, bla bla bla.

Jediný problém, který může mít McLaren v kvalifikaci, jsou jeho dva ne úplně nejlepší piloti.

Pocit nekomfortu vychadza z pilotov, ktori podavaju v kvalifikacii ovela horsie vykony ako Max. To je jediny dovod preco sa necitia komfortne ani v najrychlejsom aute. :slight_smile:

1 Like

Kolik sekund náskoku potřebují aby se cítili komfortně? :thinking:

3 Likes

V kvaldě? Tak půlku jedné :slightly_smiling_face:

1 Like

Ale to už je po započtení faktoru Max, takže reálně to musí být né půlka jedné, ale spíš ta jedná celá podle mě :thinking:

Faktor Max je tam započten, ten to auto řídí takže on ukazuje čeho jsou v RedBullu jako tým schopni.

Ne úplně nejlepší piloti jsou v PJ na 1 a 2 místě. Chudák Max, ho takhle shazovat

1 Like

Nediv se ze te tady kazdy zene holi, psat o nekvalitnich pilotech Mclarenu je zoufale, to ani ja nepisu o Hermannovi, jen to ze je slabej a to uz je co rict, jsem jeho nejvetsi kritik a jsem na to pysny 🫵

V Q mají oba co dohánět.

Nejrychlejsi auto ma Red Bull, to je duvod proc VER vyhrava Q, je to logicky, nevim proc se toho furt tak bojite, vzdyt priznat si to je lepsi nez se dokola shazovat, proc.

Zajímavé překroucení reality.

V Q im naklada no-name pilot Franz Hermann. :grin:

Aj v pretekoch maju co dohanat. V Miami ich Max skolil obranou tolko kol, ze s tym nemozu byt spokojni. Keby je na ich mieste Leclerc alebo ten suboj je obrateny, ze Max ma lepsie auto a utoci, tak do 2-3 kol je vybavene.

1 Like