No jasně, že je
Ferda ai myslí, že jeho názor je silnější, že rozhodování šéfa AM a Hondy
Jaký máš názor na Sainze a jeho budoucnost?
Nějak musí Alonsovi namazat med kolem huby.
Smlouva mezi Alonsem a Astonem májasné datum a jestli bude prodloužená, tak pouze o Alonsův oblíbený jeden rok.
Tedy pouze do doby, než se proflákne, že s Alonsem o prodloužení smlouvy vůbec nejednali jak tomu bylo v Renaultu.
No jo, ale fakt tomu nerozumím jak Krack může Alonsa lákat na 25 a 26 když dle Ferdy “nemůže”
Tak jsme se dozvěděli, že Honda si diktuje podmínky u AM. Až na to, že to budou partneři, AM nebyl nucen odejít k Hondě a nedává smysl, aby si Honda kladla podmínky, jako si je neklade u RB
Smutnou. Nevidím pro něj moc možností. Audi, možná Alpine.
Alpine je už čistě za trest
K tomu už se Honda vyjádřila Je jasné že budou chtít mít někde u sebe Cunodu nebo jiného Japončíka, no pokud se domluví Aston s Alonsem zbyde jim jen pozice rezervního jezdce.
Alonso v Astonu s Hondou nezůstane ani jako rezervní jezdec.
No právě, nevidím to se Sainzem růžově.
To ne, nabízej mu pozici závodního jezdce, ne rezervního
Já tipuji, že Alonso je letos v Astonu poslední rok, ale uznávám, že prodloužení o jeden rok je možný. Nic víc.
Já to nechávám na nich. Tipuji že prodlouží s Astonem o 2 roky, ale uznávám že by klidně mohl i na 3 nebo odejít do Mercedesu Do 1 srpna počítám budeme vědět.
Letos se může podepisování smluv docela protáhnout. Odhaduji, že spouštěcím mechanismem přestupů bude oznámení Mercedesu pro koho se ruzhodl místo Hamíka.
Jestli bude Mergl škodolibý, tak svou volbu oznámí co nejpozději.
Čím déle tím víc Antonelli Pokud to nebude Antonelli počítám že se to dozvíme do konce letní přestávky.
Antonelli by byl velice příjemné oznámení. S ním tak trochu počítám, ale spíše ve Williamsu.
To záleží jak mu to půjde v F2, jestli bude zářit tak myslím že to Wolff může risknout. I když by to asi opravdu znamenalo že s Russellem nějaký terno do budoucna nejspíše nevidí. Na druhou stranu nemusí to být dobrý pro Antonelliho. Nevím, dát ho do Williamsu a dočasně sáhnout po Alonsovi dává smysl.
Neberte mi ho. To je můj kluk.
Musíš se podělit a ne ho chtít jen pro sebe