Ale ty si psal
Tak se tě ptam, kde si na tom byl a jestli ty podmínky nasdílíš, nebo jsou to zase jen tvoje konspirace. Protože jeden den píšeš, jak Arabové zkoupí AM a druhý den, jak si tam Honda bude dělat co chce
Ale ty si psal
Tak se tě ptam, kde si na tom byl a jestli ty podmínky nasdílíš, nebo jsou to zase jen tvoje konspirace. Protože jeden den píšeš, jak Arabové zkoupí AM a druhý den, jak si tam Honda bude dělat co chce
Nevím. Podle mě v tom mají velké slovo.
Třeba Tsunodu by každý… za normálních okolností po 2 sezóně vyrazil z F1.
Však taky RB dostává motory zadarmo plus money za to, že tam nechávají Tsunodu
V rohu sice je, ale určitě má za sebou slušné sponzory i své vlastní kvality, takže si nemyslím, že o něj F1 příjde.
Tak pokud mu nevadí, že by šel do Haasu, Williamsu, Alpine a spol. tak o něj F1 nepřijde.
Ale pokud chce být ambiciozní a do plebsu by nechtěl, tak se může stát, že pojede s tátou Dakar.
Proč místo kopání kolem sebe rovnou nenapíšeš, že máš obavy jak už teď zvoní Alonsovi v F1 hrana?
Ferdo, ty si tu napsal o těch podmínkách, po třetí se tě na ně ptám. Viděl si to někde, nebo si to jen domýšlíš? Odpovědět je dost jednoduché na takovou otázku
Alonso může mít vroubek u Hondy, jenže nesedí ti tam 2 věci. Honda už se nechala slyšet že výběr jezdců je pouze na týmu kde proti Alonsovi by nic nenamítala. No a hlavně, jak to že Krack veřejně vystupuje že chtěj Alonsa na 25 a 26?
Do Alpine chodí Oconovci a Gaslyovci, ne Sainzovci
A to samé se bude dít v Astonu.
Díky za důkazný odkaz.
@Ferda si zase vymyslel nějaké podmínky mezi Hondou a AM, a pak sám není schopen nic doložit. Navíc ani nechápe, že AM opravdu 10mil neřeší
A Alonsovci, kteří tam své krovky už ukryli 3x.
Jsem zvědav co mi odpoví.
No zrovna Alonso do Renaultu 3x přišel a 3x odešel.
Řeči se vedou a voda plyne.
Když si Honda své práva uhájí v Red Bullu, tak by byl div, kdyby je neprosadila v Astonu.
Takže co říká Honda a Krack na tvůj názor o nich nemá žádný vliv
Psal jsem o Alpine, ne Renaultu to jsou úplně jiné etapy. Jinak jo, Alo si šel ověřit, že na to má, ověřil si to a šel do lepšího
Jo já zapomněl, že to je úplně něco jiného.