V Maranelle som ešte nebol, hovorí Hamilton. Bol tu už viackrát, oponuje mu Piero Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

V zdravi aj v chorobe, v stasti aj v nestasti, v pravde aj v klamstve, vzdy verny Sirovi zostanes. Tak slubujes.:wink:

@PUFF je BFF, bude mi dělat svědka :slight_smile:

1 Like

1 Like

Ja uz som hlupy, ty si jednoduchy a nic nechapes a o tyzden, ked mu tu fakticky nalozim, tak zas bude splietat, ze vsetci si ho vybrali za obet a sikanuju ho a nadavaju mu nepravom. :smiley:

Uz aj jeho sugardaddy dosiel z osmicky, tak teraz sa bude citit silny.

Nerozmyslali ste ten vas hovor dat na youtube ako standup?

ziadny hovor neprebehol beztak, tu sa ludia mimo forum predsa nebavia :slight_smile:

Ježku srovnej si kamaráda, aby tu zase nerozkládal forum, jen protože je nerváček :slight_smile:

Co by nie. Ved sa tu Honzik minule priznal, ze ostatnych ohovara so svojimi Alzakmi este aj cez spravy. :smiley:

dneska je to s koshom na vas, ostavam pokojny :smiley:

Nn, je na tobě, aby sis krotil kamarády, co tu dělají bordel

nvm ja sa chcem bavit o F1

1 Like

Tak to napiš Josovi, aby tu nepsal o uživatelích, ale o F1, proč to píšeš jenom mě? protože víš, že on to nepobere? :confused:
A už by ses mohl rozhodnout, co uděláš s Hornerem, tvrá ti to rozhodnutí

To je to, o co tomuto holubovi nikdy neslo, a preto ti tu vzdy nadava do pokrytcov, ked s nim nesuhlasis. :smiley:

Ako vies co pisem, ked ma mas v ignore liste a moje komentare sa ti skryvaju? :joy:

ja uz si radsej nemyslim nic :smiley:

@HellHogr chodim sem poslednu dobu len to prelistovat a podavat lajky, snad sa nejak kadencia vecnych prispevkov k formulkam zvacsi uz coskoro

5 Likes

Střílet po někom kvůli tomu komu fandí, nevím, srovnej si ho :thinking:

1 Like

tvl mate s hogrom dokopy mozno aj 100 rokov a nejake mlade jezovske ucho vam tu ma robit poriadky? :smiley:

jak si mi to minule pisal, ze to nie ty si sa zmenil, ale ja slabnem? :smiley: neviem neviem ci to nebude naopak

2 Likes

Jsi sláb, když neumíš střílet do svých řad! Já jsem si Hogra s Puffem postavil do latě a jsou to již hodní kluci. Puff i Hama pustil k vodě, teda k Ferrari jsem chtěl říci :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

… a takhle si tu žijem :grin:

Obaja ma maju v ignore liste a aj napriek tomu ich trapim najviac. :joy:

…a takhle si tu zijem :smiley:

2 Likes