V zdravi aj v chorobe, v stasti aj v nestasti, v pravde aj v klamstve, vzdy verny Sirovi zostanes. Tak slubujes.
Ja uz som hlupy, ty si jednoduchy a nic nechapes a o tyzden, ked mu tu fakticky nalozim, tak zas bude splietat, ze vsetci si ho vybrali za obet a sikanuju ho a nadavaju mu nepravom.
Uz aj jeho sugardaddy dosiel z osmicky, tak teraz sa bude citit silny.
Nerozmyslali ste ten vas hovor dat na youtube ako standup?
ziadny hovor neprebehol beztak, tu sa ludia mimo forum predsa nebavia
Ježku srovnej si kamaráda, aby tu zase nerozkládal forum, jen protože je nerváček
Co by nie. Ved sa tu Honzik minule priznal, ze ostatnych ohovara so svojimi Alzakmi este aj cez spravy.
dneska je to s koshom na vas, ostavam pokojny
Nn, je na tobě, aby sis krotil kamarády, co tu dělají bordel
nvm ja sa chcem bavit o F1
Tak to napiš Josovi, aby tu nepsal o uživatelích, ale o F1, proč to píšeš jenom mě? protože víš, že on to nepobere?
A už by ses mohl rozhodnout, co uděláš s Hornerem, tvrá ti to rozhodnutí
To je to, o co tomuto holubovi nikdy neslo, a preto ti tu vzdy nadava do pokrytcov, ked s nim nesuhlasis.
Ako vies co pisem, ked ma mas v ignore liste a moje komentare sa ti skryvaju?
ja uz si radsej nemyslim nic
@HellHogr chodim sem poslednu dobu len to prelistovat a podavat lajky, snad sa nejak kadencia vecnych prispevkov k formulkam zvacsi uz coskoro
Střílet po někom kvůli tomu komu fandí, nevím, srovnej si ho
tvl mate s hogrom dokopy mozno aj 100 rokov a nejake mlade jezovske ucho vam tu ma robit poriadky?
jak si mi to minule pisal, ze to nie ty si sa zmenil, ale ja slabnem? neviem neviem ci to nebude naopak
Jsi sláb, když neumíš střílet do svých řad! Já jsem si Hogra s Puffem postavil do latě a jsou to již hodní kluci. Puff i Hama pustil k vodě, teda k Ferrari jsem chtěl říci
… a takhle si tu žijem
Obaja ma maju v ignore liste a aj napriek tomu ich trapim najviac.
…a takhle si tu zijem