V Maranelle som ešte nebol, hovorí Hamilton. Bol tu už viackrát, oponuje mu Piero Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Zase klamstvo, ale chapem, ze Puffovo kopanie ani len nevidis a nespominas. Vrana k vrane sada,kopac kopaca si hlada.:grinning:

1 Like

Uz aj do Puffova sa tu obcas pusta, ale potom sa mu nasledne ospravedlni a podlieza. Dobre vie, ze jediny s kym je za jedno je Situs (aj ten uz obcas dava od neho ruky prec), a tak sa Puffovi vtiera, aby aspon niekoho dalsieho tu mal.

A ked sa oni dvaja s nim aktualne nebavia alebo su offline, tak bude kopat do hocikoho, len aby nieco vyprovokoval. :slight_smile:

A tímto si přišel ty, ne Puff. Ale chápu, jsi na tom špatně s chápáním, jako uživatel, co tu dostal dva bany za jeden den :slightly_smiling_face:

Neuvěřitelný, že jsi tak hloupej :grinning:

Ja som reagoval len na Puffka a presne som vystihol jeho fandenie klamarovi Sirovi. Ze tvoj mozocek nie je schopny pochopit,ze 1.kopac je tvoj libling, za to sa podakuj sebe.:stuck_out_tongue:
Ban? Kedy, kde ako, preco? Zase klames, presne ako Falonso. Aky pilot,taky fanda.:grinning:

Kazdemu je tu na smiech svojou zaslepenostou Falonsom, preto si to lieci kopanim dookola. Najpripecenejsi to clen tejto zabavnej komunity.:grinning:

Ok, buď neumíš číst nebo jsi hloupej:

To znamená, že se odvolávám na dalšího uživatele

Vysvětlovat i takovou banalitu, to snad není ani možný. A ještě, jako největší agresor, co nic nechápe, tak začneš útočit. :joy:

Puff psal k Hamovi, ano. Ty si to začal vztahovat na fanoušky, takže kdo tu kopal? Ty.

V klidu nebo ti prdne cévka. Byla by to škoda.

1 Like

Zabava citat klamarove splietance. Tak len pokracuj, Falonsov fanatik.:grinning:

Však on tu dělá jen klauna

V pohodě, prostě jsi jednoduší a nechápeš to :slightly_smiling_face:

Vidíš, Kosh je dobrej. Aspoň má sebereflexi.

1 Like

Fakt? No nepovedz. Uz sa hras aj na doktora. Doktorko Puffko.:grinning:
Vsak napis radsej o tom, ako mozes roky fandit niekomu, koho nazves klamarom, ktory podla teba zapadne do Ferrari. Ked je taky velky klamar, tak predsa prichadza z klamarskeho prostredia Medveda na cele s Vlcikom. Peknej bande to fandis.:stuck_out_tongue:

Nefandím mu. Hamilton mě zklamal. Lže a ve Ferrari se bude hodit.
Škoda, že tam jde až příští rok. Mohl se prohodit se Sainzem a jít už teď.

Este, este, este, ide ti to.:grinning:

Klidně se zeptej Hogra. Minulý týden jsem si kvůli tomu s ním asi 3h volal. :slight_smile:

Neverim a Falonsovmu fanatikovi duplom.
Teraz sa len predvadzas. Minule si pisal,ze potrebujes cas to stravit ale bude to ok, tak nebud babovka.:grinning:

Potvrzuji, že náš telefonát minulý týden se jednal o zklámání z Hamiltona a jeho rozhodnutí. Hovor trval 3h 12minut, kdy se probralo Hamovo rozhodnutí, jeho chování k týmu, přístup k veřejnosti a “obhajoba” jeho rozhodnutí, co je na tom špatně, jak to mělo být jinak atd. Jestli je vyžadován podprobnější seznam bodů hovoru, prosím kontaktujte moji sektrtářku @Ambassador_Kosh

Klidně nevěř, ale opravdu přísahám na cokoliv, že mu fandit ve Ferrari nebudu.

Fanatikom sa neda verit, su horsi ako klamari. Puff by sa s takym nedal do reci.:grinning: