V Maranelle sa oslavovalo a padli optimistické slová. Blíži sa premiéra nového motora? | Magazín F1 - F1online.sk

Vyvesenie talianskej vlajky na oslavu víťazstva Ferrari patrí medzi najkrajšie tradície nielen tohto tímu, ale celého športu. Po náročnej minulej sezóne, ktorá Scuderii nepriniesla jediný triumf, majú v tomto roku v Maranelle oveľa viac dôvodov na úsmevy. Úspechy tím oslávil aj so svojimi šéfmi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/239267/v-maranelle-sa-oslavovalo-a-padli-optimisticke-slova-blizi-sa-premiera-noveho-motora

Inak neviem či sa mi to zdá ale príde mi že tento rok idú riadne agresívne akoby si povedali že všetko alebo nič čo sa týka vývoja a to sa mi páči

Takže:

1. Ilegální zadní křídlo
  2. ilegální winglety na halo
  3. ilegální výstup z výfuku.
  4. 40hp “ztráta”, 2 nové motory
  5. X násobně více upgradů než konkurence.
  6. Testování na nové trati, která nemá ani certifikaci.
  7. Obcházení Aduo
  8. Aduo schváleno ve středu, v pátek byl nový motor v autě
  9. Netrestání nezpomalení pod žlutými vlajkami
  10. Dojezd za SC, protože byl Russell na 2 místě, aby nemohl útočit na výhru.

Fandíme. :+1:

Edit: Forza!!!

Forza!
Jsi zapomněl :face_with_tongue:

1 lajk

Každý chvilku tahá pilku.

1 lajk

Keby si tam tych nezmyslov nemal tolko vela, tak by sa niekomu na to aj mozno chcelo reagovat

4 lajkov

Neviem či by Russel na tých storočných gumách útočil :rofl:

Kéž bych měl 10 nesmyslů.
Ono to tak je.

On měl docela nové. Chvilku předtím byl měnit, když měl defekt.

Mercedes toho má taky dost, FIA jede show kdo nepodvádí nevyhraje, a kdo podvádí toho netrestáme, že :wink:

1 lajk

Mercedes má pseudo aféru 18:1.
Plno keců před sezónou, ale když sezóna začala, tak ani čárka.

Přišla s tím formula uno, tak to byla nějaká politická hra řízená od Ferrari.

Takže nemá nic.

Myslíš ten difuzor, co FIA Ferrari zakázala, ale Mercedes s ním do Rakouska jezdil?

2 lajkov

To už jsi zapomněl na jejich přední křídlo? Difuzorek? Aha

1 lajk

To jak si to Ferrari protlacilo, aby se to zakázalo? Pěkný politický nátlak.

Co si Ferrari protlačilo? FIA jim to zakázala před začátkem sezony a Mercedes s tím jezdil, tak logicky Ferrari poslali dotaz na FIA v čem je to jiný a FIA místo vysvětlení to zakázala plošně.

Takže nepřišel žádný protest, ale bylo to zakázané. Jo tomu věř.

Věřím. Narozdíl od tvé pseudo tabulky s vylepšeníma, kde si tvrdil, že jich AM měl 14 a pak si tu prdl tabulku jednoho zdroje, kde jich bylo 6 a odvolával si se na tu tabulku.

Napsali, že nepočítají první závod.
Já ho počítal.