V čom bude Mercedes W15 iný? Sledujte správanie jeho zadnej časti a maximálku | Magazín F1 - F1online.sk

Nová farebná schéma kombinujúca striebornú s čiernou Mercedesu skutočne vyšla. Na posúdenie technických inovácií monopostu W15 si však ešte budeme musieť počkať. Šéf technického oddelenia James Allison však už prezradil, v čom by sa malo tohtoročné auto líšiť od svojho predchodcu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/142463/v-com-bude-mercedes-w15-iny-sledujte-spravanie-jeho-zadnej-casti-a-maximalku

To predne kridlo vyzerá velmi zaujimavo, len či to je legálne🧐

Najkrajsie auto na rošte.
Pohrali sa s grafikou, je to výborné.
Red Bull sa môže niekam strcit so svojou nudou a lenivostou nieco zmenit.

Tento rok bude mať Red Bull na štarte 20 monopostov.Tie kozmetické veci ,čo jednotlivé auta odlišuje nestojí ani za pozornosť,keďže celé koncepty sú podľa minuloročného RedBullu.Ale aspoň bude vyrovnanejšie pole,ako minulý rok,keďže ti babraci mimo Red Bullu z ostatných tímov ,by nič lepšieho nevymysleli…

Tak babraci pises.
Ty si jaky profik v praci, si v tom najlepsi na svete ?

Ani moc ne.
Týmy se nijak extra nezbláznily a furt se snaží držet toho svého. Taková vzájemná inspirace.
Čekalo se, že bude hodně týmů 1:1 a to se určitě nestalo.

Tak Allison je expert na predne krídlo, uvidime ako bude do toho búšiť konkurencia

Mne intuícia hovorí že Lewis nemal ísť do Ferrari. S Allisonom mohol buď tento rok alebo budúci bojovať o titul. Uvidíme…

Ale ved Luiso ma cuch na prestup. A do medaku mieri ElNano… to znamena len jedno :slight_smile:

Že Mercedes už nikdy nic nevyhraje?

1 Like

Jediné čo majú podobné sú bočnice… Inak zadné zavesenie, predné krídlo s ktovie čo ešte majú svoje originálne… Sranda že keď sú všetky autá podľa minuloročného Red Bullu tak si oni zobrali kryt motora od minuloročného Mercedesu :grinning: V tom Mercedese nebudú úplne mimo

Ja sa naopak veľmi teším konečne taká väčšia zmena nové očakávania trochu nám to Hamilton oživil :grinning:

Chcel byt taky nevkusny a podpichnut. Ale myslim si, ze Alonso vie, ze buduci rok v medaku bude jeho posladna sanca ziskat titul… A on aj napriek svojmu veku na to ma. A rozhodne by sa do medaku hodil.