V Austrálii mal pocit, že sa mu zrútil svet. Teraz si Hadjar užíva prvé pódium | Magazín F1 - F1online.sk

Isack Hadjar píše jeden z najkrajších príbehov sezóny 2025. Pred jeho príchodom sa o francúzskom mladíkovi veľa nevedelo a hovorilo sa hlavne o jeho naštvaných vysielačkách. Mnohí mu vo Formule 1 neveštili dlhú kariéru, ale dnes je Isack na strmom vzostupe.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/211983/v-australii-mal-pocit-ze-sa-mu-zrutil-svet-teraz-si-hadjar-uziva-prve-podium

Chtělo to kousek štěstí (a smůly jiného :cry: ), ale zase tak úplně náhodné pódium to není. Isack se opakovaně kvalifikoval v první desítce a podává na nováčka pěkné a vyrovnané výkony na hodně slušné úrovni. V tomhle případě se klidně dá říct, že štěstí přeje připraveným, jen tak dál.

5 Likes

Celou dobu se držel na fantastické 4.pozici, štěstí přeje připraveným.

Nejlepší letošní nováček :slightly_smiling_face:

6 Likes

říkal že mu fouknul vítr. Co by za to dal třeba Ferda.

1 Like

Sám si to pohnojil a bude muset do RedBullu :smile:

4 Likes

To je ten co to prokletí zlomí :slightly_smiling_face:

Super úspech. Prajem mu to zo srdca Evi :slightly_smiling_face: Ako to mám s Landom vieš.

4 Likes

Výborný výkon, ktorým len potvrdil post najlepšieho nováčika. :fire:

Krásny príbeh toto jeho pódium. Navyše keď nejde o žiadnu náhodu alebo šťastie na nejakú red flag, ale čisto o svoj excelentný výkon ako v kvalifikácii, tak v preteku pri defenzíve voči Leclercovi a zvládnutých reštartoch.

Akosi sa ale zabúda, kto je zodpovedný za to, že donedávna takmer “no name” junior, ktorého nikto nikdy veľmi nespájal s F1, je zrazu na pódiu v stredopolovom aute. Starý známy strašiak doktor Marko, ktorý nemá žiaden čuch na talenty, a jeho otrasná RB akadémia. Kde sú teraz kritici?

1 Like

Alonso řikal, že nejlepší je Bortoleto.

3 Likes

Tak je potřeba si říct, že Visa je tuhle sezónu daleko lepší, než Sauber a přesto Bortaleto jezdí super výsledky

1 Like

Honzi, udělej tady anketu o nejlepší nováčka :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ne tak jako netuším proč vždycky tak lidi strašně naskáčí na jeden uspěch. Za prvé jak říkáš, Visa není špatné auto a zda druhé si myslím, že je potřeba cenit hlavně konzistentnost výkonů. Antonelli byl taky chválený…nevím no, já si počkám.

1 Like
Kdo je nejlepší nováček letošní sezóny
  • Bortaleto
  • Antonelli
  • Hadjar
  • Bearman
  • Colapinto
  • Lawson

0 účastníci

Ještě zhruba před rokem a čtvrt jsem tady psala, že fandím všem mladým a moje srdce ještě nepromluvilo, ale pak si ho získal Lando, to je myslím jasné :smile: . Takže taky trpím, jak by ne. Ale to jsou závody, kdyby horších věcí nebylo… Hlavně aby to do příštího týdne sklepal a jedeme dál!

1 Like
Kdo je nej nováček?
  • Bortoleto
  • Hadjar
  • Kimi

0 účastníci

… a je to :smiley: 100%

Bortoleto má stejnej problém jako Piastri, jestli mi rozumíš :smiley:

… jako že titulovej jezdec? :smiley:

2 Likes

Takhle jseš povrchní? Neděláš dobře.

1 Like

Však jsem ho tuhle pochválil, když mu to šlo. :slightly_smiling_face:

Btw, ještě se mě divíš když píšu, že když se bavím s jedním z vás, tak se za chvíli bavím se všema třema? :stuck_out_tongue:

1 Like