V Aston Martine sú plní sebadôvery: Pred rokom 2027 sme v dobrej pozícii | Magazín F1 - F1online.sk

Však já ti podávám ruku, když Mercedes bude dál dominovat, tak uznáš, že se napsali pravidla na míru Mercedesu a je to hnus od FIA co jim jde na ruku.

2 lajkov

Na top7 ztrácí reálně přes 1 vteřinu.
Bez pomoci to zaklapnout nejde. :slight_smile:

Puff musí míchačku používat na míchaní chlastu, to neni jinak možný.

2 lajkov

Na to chce chytat ladyboye nebo námořníky v ženských kraťasech

2 lajkov

Tak platí, pokud Mercedes bude dominovat, tak uznáš to napsaní pravidel na míru a odsoudíš to, protože si to Mercedes nevyjel, ale nechal politicky protlačit :slight_smile:

2 lajkov

Tým s Adrianem, Alonsem v nejmodernější továrně F1, který do týmu nacpal minimálně šestinásobek více, než starý Stroll očekával si zaslouží veřejnou omluvu až když bude horší, než na osmém místě?
Už teď se divím, že už Astonu nevystavili pomník s želví bustou na kříži.

Honda itself has not been directly involved in any dialogue with the FIA about the situation, and it is also not one to stir things up in public as it prefers to keep a low profile on political matters.

Honda’s trackside general manager Shintaro Orihara said at the Spanish Grand Prix that the focus for him right now was on working on planned developments into 2027 rather than hoping that there is a miracle step that can be delivered through a rule change.

Asked by The Race about Ben Sulayem’s push for help, Orihara said: "I don’t know what he is thinking about, so I don’t think he can give us some magic.

“We will focus on our development plan and work hard to improve by ourselves. That is our plan at the moment.”

Honda has elected to use only one of the two ADUO upgrades it is allowed to bring this season so it can instead focus on a bigger leap forward for next year.

Orihara said recently that there was some optimism that work to improve areas it is lacking will help unlock more power with its 2027 specification.

2 lajkov

To je reakce na mě? Já tohle nepsal. Aston je beznadějně poslední hlavně kvuli Hondě a tady se vyřvává, že by byla katastrofa kdyby byli top 7 příští rok - protože podvádění?

:upside_down_face:

2 lajkov

Je beznadějně poslední, a pokud se nezmění pravidla, tak bude beznadějně poslední.
V tom je celej ten point.

Nebo si myslíš, že ten výkon, který musí dohnat, tak spadne z nebe?

Jakože vývoj je v tomhle stavu F1 zbytečný, protože si Mercedes nechal napsat motorové pravidla na míru?

2 lajkov

Ivánku, kamaráde… “Dyť von se ten fotbal sám neudělá.”

Kdyby se Aston netřepal jako koš horkovzdušného balónu a převodovka Astonu byla v testech schopná odjet více než tři kola na zlomkový výkon Hondy, tak se dnes Aston i s Hondou nemusel potácet na dně tabulky.

Však mají v ramci aduo i tak možnosti, ne? Tam se to nedá dohnat? Ani do top 7?
Nevím proč by měla být top 7 znamka podvodu.

Každopádně nevím proč, když ti stačí takhle řvát kvuli nějakémui prohlášení, neřveš i kvuli tomu, že ostatní týmy se vyjadřily, že by chtěly Hondě pomoci.
Já si o ničem z toho nedělám žádné iluze, ale přijde mi divný tady šílet kvuli něčemu co se nestalo.

1 lajk

Nic takového jsem neřekl a ta částka taky nesouhlasí. :grin:
Takhle informovat veřejnost o úplatcích nezvládne ani česká fotbalová liga. :squinting_face_with_tongue:

Puffíku kamaráde, nějak si ztichl potom co jsem dal info, že se Honda do toho nezapojuje. Ale hlavně, že si tu s Ferdou prohodíte hospodské lži :slight_smile:

2 lajkov

Nemel nesmysly dědku. Honda vibrovala jako tvoje sedačka, kterou sis speciálně upravil na lodi. Půl sezony řešila vibrace a zjistila, že když nevybruje, tak ztrácí přes 70 koní. To není převodovkou ani šasim, to je čistě motorem. Ale co o tom anti technický talent jako ty může vědět, když si tu plácal, že běžné letadlo může vzlétnout i bez motorů.

1 lajk

Samozřejmě, že se do toho nemusí zapojovat Honda.
Sulayem svojí práci za ně udělá. :slight_smile:

“Nic jsme nedělali, ale pravidla změnili. Obrovské překvapení.”

Aha, takže Honda se nemusí zapojovat do konverzace co by Hodně nejvíc pomohlo jo? Puffe :rofl:

1 lajk

Nezapoměň, kdo tu měl zaručené info, že má Honda nejlepší baterii široko daleko.
Kde Honda bude ztrácet mírně na spalováku, protože nemají 18:1.

Už nečti ty jeho bláboly. Se do toho zamotal, že plácá pátý přes devátý.

1 lajk

Přesně tak, dva hospodský povaleči, už tu nečtěte ty vaše nesmysly :smiley:

1 lajk