Už nemáme tempo ako na začiatku sezóny, priznal Leclerc | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari nevystúpilo zo svojho tieňa ani v Maďarsku. Aj keď je štvrté a šieste miesto viac-menej maximum tohto tímu pri súčasnej forme, hrdá Scuderia nie je vo Formule 1, aby zbierala zemiakové medaily. Uvedomuje si to aj Charles Leclerc, ktorý nevidí veľký rozdiel medzi jeho šiestym miestom a štvrtou priečkou tímového kolegu Carlosa Sainza.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/164355/uz-nemame-tempo-ako-na-zaciatku-sezony-priznal-leclerc

Jak je to možné? Veď Vasseur to tam mal celé spasiť a už mali byť na úrovni RB… Alebo aj nie… :see_no_evil:
Banda jedna, na toto sa už roky nedá pozerať, človek už pozerá tú F1 len zo zvyku, žiadna nádej, žiadne emozioni… :frowning:

1 Like

Každý rok to stejné. Ferrari občas dokáže vykouzlit rychlý monopost na začátku sezóny, a pak to už nedokáží udržet. Tady musí být fundamentální problém, protože tohle se reálně děje od 2008

a to pockaj az tam bude tvoj oblubeny sir Lewis :grin:

Najväčšia tragédia pre fanúšikov Ferrari, od dňa keď Schumi ochrnul…

McLaren postupně ale jistě Ferrari předběhlo. Hlavně ta postupná stabilita je pro ně velmi povzbudivá, naopak Ferrari prostě něco schází.

1 Like

Keby tam Cuki nespravil cervenu vlajku, tak mozno mohol byt LEC na lepsom mieste… takto uz na 2 minuty bolo zbytocne ist na trat, Max rovno vyliezol z auta… Dufam, ze vsetka smola pre F pride tento rok, a buduci rok bude uz len stastie.

2 Likes

1 Like

Niečo sa stalo s prevodovkou v poslednom rýchlom kole LEC, musel podradiť a stratil dosť času

1 Like

Tak oprava infa, zlyhal volant. Išiel preradiť na vyššie ale páčka podradila
image
Asi chyba softwaru

Zase ti hrozní ajťáci.

2 Likes

no McL minuly rok utrpel na restart volantu, ze, a musel myslim Piastri odstupit dokonca :smiley:

image

1 Like

Já nevidím problém přímo v internetu. Ten beru jako velice užitečnou pomůcku.
Problém je vyloženě v ajťácích, kteří se můžou sját do všeho i když sám potřebuje nosit v kapse poznámky k čemu se používají boty.
Myslím, že nebude trvat moc dlouho a každý ajťák bude muset mít vystudovanou nějakou profesi, třeba strojírenskou, nebo stavební a své ajťácké umění bude moci provozovat pouze v tomto oboru.
Dnes se každý ajťák seje do všeho a proto není divu, že za sebou zanechávají pouze bordel.