Uvidíme Vettela v Le Mans? Šéf Porsche to nevylučuje | Magazín F1 - F1online.sk

Tohtoročná edícia vytrvalostného šampionátu bola svedkom tesného súboja Toyoty a Porsche. V tímovom hodnotení sa tešila japonská automobilka, v jazdeckom trio pilotov nemeckej značky Estre – Lotterer – Vanthoor. Porsche, očividne, má nástroje, aby bojovalo o titul v tejto kategórii a tiež o víťazstvo v Le Mans. Priláka táto skutočnosť z pretekárskeho dôchodku Sebastiana Vettela? Podľa šéfa tímu majú jedno voľné miesto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/179332/uvidime-vettela-v-le-mans-sef-porsche-to-nevylucuje

Určitě by to bylo zajímavé, ale výraz “nevylučuje” mi připadá zatím hodně neurčitý.

2 Likes

Musí hlavne chcieť asi Seb. Ale bolo by to fajn osvieženie. A bol by to nejaký muster kde je a či na to ešte má :slightly_smiling_face:

2 Likes

Jednání teprve probíhají. Podle dr.bů jsou prý jednání vážné a je velký předpoklad, že dospějí k návratu Seba na závodní dráhu.

2 Likes

Would bez nice :slightly_smiling_face:

Ale je to na Sebovi a Porsche.

Navíc, pokud to chápu dobře, Sebastian by to bral jako jednorázovou záležitost, nikoli návrat k pravidelnému závodění (samozřejmě mimo F1).

1 Like

@landofan Podle mě je daleko větší pravděpodobnost jeho účasti v jednom závodě, než návrat do celé závodní s.é.r.i.e. Takže proč ne.

1 Like

Série Le Mans není moc závodů. Jensonovi taky trvalo dlouho, než tam šel. Pravda, jeho týmu se tam moc nevede, ale kdyby jezdil vedle Vettela, tak by z nich byla dobrá sestava.

2 Likes

@Ferda pozeral si vcera finale NASCAR?

Pouze finále Xfiniti. Sice můj kůň nevyhrál titul, ale itak to byl zajímavý závod.
Aréně Sport letos skončily vysílací práva, tak se obávám, že v příštím roce se už vysílat nebude. :roll_eyes:

Jo. S právami je to na prd. Mňa potešil Logano. Dal to krásne. Aj keď som favorizoval Larsona hoc bol v podstate bez šancí alebo Blejnýho🙂 ale pekné finále.

1 Like

Logano 22 vyhrál titul? Tak to jsi moc mě potěšil. Ani nevím jestli ještě stále používá startovní číslo 22.

Jasné vyhral svoj tretí titul no. 22 :smiley: :smiley: :+1:

1 Like

Logano je už taky veterán, ale stále je hodně dobrý.

Tak tak 15 xLogano

Dříve se mi hodně líbil Jeff Gordon s 24 a Lentilkami, ale ten už to zabalil. Pak byl ještě jeden Gordon a ten dělal parádu v Dakaru.

Jo. Toho som mal tiež v merku.

Já americké série sleduji pouze v telce, pokud mi je PODA poskytne. Čerpám pouze z tel pořadů, ale žádné webové stránky nehledám, takže fandím klukům podle citu. Zatím se mi daří odhadovat talenty. V Xfiniti jsem fandil Gibbsovi a Cindricovi. Myslím, že dnes v hlavní sérii ostudu nedělají.
Další talent který tam teprve příjde bude Love.

Kluci, na druhý deň po každom závode Nascar aj Indycar je na YT záznam. Výsledky sa na našich športových stránkach moc nevyskytujú, tak to máš ako live skrátený prenos. Sledujem tak už niekoľko sezón Nascar aj Indycar. Logano to dal ako veľký šéf. Penske ide bomby posledné roky, Blaney druhý v poradí.

1 Like

Penske je v Americe snad nejsilnější kalibr. Na co šáhne, tam se mu daří. Je dobrý i s Porsche v Le Mans. Dokonce mu patří i nějaký ovál. Možná přímo INDY.
Divím se, že se ještě nepustil do F1. Bohužel je už hodně starý pán.

Penske je už legenda. Ale už to impérium riadia nástupci asi. Ale je pekné ho vidieť na závodoch, či Nascar alebo Indy. Vlastní celý seriál Indycar aj ovál Indianapolis.
V F1 už bol, v 70tych, alebo tak nejak.

2 Likes