If you think you’re getting away
I will prove you wrong
I’ll take you all the way
Já bych mohl používat tohle
Oh, the misery!
Everybody wants to be my enemy
Spare the sympathy
Everybody wants to be my enemy
Na mě jde jaro… poslouchám popík.
Len jeden z nás dvoch ho ospevuje v každej diskusii aj keď diskusia nie je o ňom, hovorí ako popiera zákony fyziky, ako je najlepší jazdec, aký je chudáčik smoliar a že všetko a všetcia idú proti nemu A ja to nie som
Ja len občas sa zabavím na tých hlúpostiach Narozdiel od teba tu netrávim 24h denne a nestriehnem kedy kto niečo povie na Alonsa aby som mohol pribehnúť sa ho zastať
Napríklad dneska by som sa do tejto diskusie ani nezapojil keby neuvidím hlášku tyždňa, možno aj mesiace, a to že na Alonsa sa nikdy nevyvíjál monopost, dokonca že Aston vlastne vyvíja na Strolla A leby tento shit aj platil, stojí za zamyslenie sa prečo to tak za tých 20 rokov tak bolo
Tak honem bezet psat email Russelovi ze to nejni mozny, Verstappen je prirozene o pul minuty rychlejsi nez zbytek pole ajjj…100x
Ja som vlastne zabudol ze to plati len v redbulle
Tak já vím, že F1 nerozumíš a proto tak nesmyslně plácáš, s tím Strollem jsem doložil co tvrdil sám tým, že mu chtějí pomoci s dilama, aby se cítil líp v monopostu. Že odmítáš to co říká sám tým je čistě tvůj problém. Co se týče vyvoje na pilota, tak jsou názory, že se na pilota nevyvíjí, tak jak to je? Vyvíjí nebo nevyvíjí, už si to ujasni trochu. Jinak zase posloupnost první, kdo tu zmínil Alonsa byl Puff a pak ježek s narazkou na číslo 14. Tak tu alespoň nelži
Taky jíš květiny jako Ozzák a žádná ženská Ti neuteče?
no, len vo Ferrari to robili z opacneho konca, kde kudrnac Binotto vyvijal championship contender, auto sedelo viac sainzovi, a Leclerc ho rozbil
No pro některý je tento článek velkou ranou do jejich myšlenkových izolovaných bublin
Jasně, chudáček Leclerc neměl support Ferrari
Krásna demagógia hraničiaca s nasratím si do úst Neprekvapuje to ale nikoho
Jak se ty dva příspěvky rozporují? Když v obou se odvolávám na to, že už loni AM říkal, že s novyma dilama chtějí pomoct Strollovi?
To se píše v tom článku což je plně seriozní zdroj, co s tím máš omg? Kluci zkuste trochu na úrovni
Já hlavně nechápu v čem si údajně protirecim, když celou dobu píšu o tom, jak AM to sam řekl, že chtějí pomoct Strollovi
pozeram, ze bomba bola plantnuta uspesne
Bomba blbosti? To jedině
Kdyby hloupost nadnášela, lítali by při stropu jak holubičky Oni ten článek asi nepochopili, vlastně nejen tento, ale ani ten tebou postnutý
krasna praca zase odbocit k alonsovi v clanku o mercedese, len kvoli tomu aby sa neriesili, ze ste sa mylili s tym redbullom a vyvojom