Ušil Mercedes auto na mieru Hamiltonovi? Takto to nefunguje, vysvetľuje Allison | Magazín F1 - F1online.sk

pozri, nejdem otvarat stare rany ani nic, len mi to pripomenulo situaciu s Redbullom a ake tu bolo z toho vtedy halo, ze predsa Verstappen nemoze byt o parnik lepsi od Pereza, a ze perez snad nemoze s rovnakym autom jazdit to co jazdi, a tam to cele vzniklo, ze dostava Verstappen cosi extra …

Allison to teraz vyvratil, a aj tak sa nezmeni nic …

videli sme predsa aj na Ferrari v 2022 ako to je, ale to je asi zbytocne rozoberat

5 Likes

A sme doma, zasa zlatý božský nadľudský všemozný diskriminovaný chudáčik Alonso sám proti všetkým a všetcia proti Alonsovi. Tento shit neprestabe byť vtipný nikdy :smiley:

3 Likes

Takže jsou to tvoje stare rany, který si ještě nezahojil a proto s tím hned startuješ :slightly_smiling_face:

1 Like

Prebehol si ma. :smiley:

Ziadny tim nestavia auto na pilota, ale tak, aby bolo co najrychlejsie, len pokrytecky podvodnicky rozpadajuci sa Red Bull dokaze postavit auto na jedineho pilota.

Stale mi ale nikto nevysvetlil ako dokazali v roku 2016 postavit auto na neho bez neho? :thinking:

5 Likes

Ty bez toho Alonsa taky neumíš existovat :grinning:

1 Like

Su tu pokusy skoro pod kazdou temou, ale nejako sa to nedari posledne 2-3 dni. Zufalost uz je opat na takom leveli, ze dnes sa vytahoval clanok z minuleho roku. :joy:

1 Like

Dávaš príliś jednoduché nahodenia na smeč :tipping_hand_man:

5 Likes

Ty jsi jako my, bez Alonsa nemůžeš být! :grin:

1 Like

funkcia Ignorovat prinasa svoje plody hned :smiley:

3 Likes

Jakou smeč? Ty jsi si sem přišel vyblejt žluč, to je celý :slightly_smiling_face:

1 Like

Ale říkám to pořád, zpětná vazba se ohledně rychlosti auta přeceňuje. Auto dělá rychlejší hlavně inženýři a nápady :wink:

1 Like

piste rychlejsie prosim

1 Like

Sranda, ze ten ignore list funguje len niektorym uzivatelom. :smiley:

3 Likes

to sa ti moze vypomstit takyto statement :shushing_face:

Tak to je logické, že je na tebe moc složité pochopit posloupnost. Puff rypnul s vývojem AM, tak jsem doložil článek z podzimu 2023, kde AM otevřeně říká, že budou upravovat monopost tak, aby se Stroll cítil dobře. Na tom není nic složitého, dokonce to není nic s hatem, jak u tebe a ježka :slightly_smiling_face:

2 Likes

Tak už x sezon je o tom, že feedback jezdce je o ovladatelnosti, ne, že by davali vyvojove napady :grinning:

1 Like

Smeč na to aby som sa pobavil na tých “chudáčik všemožný Alonso” shitoch ktoré tu čítam.

1 Like

To bych nechal zamklé v krabičce.
Já žiju přítomností.

1 Like

Nebuď tak posednutej tím Alonsem, nedělá ti to dobře Donkey :slightly_smiling_face:

1 Like

Ani ne, já fakt rychlá auta připisuji inženýrům a nápadům, jezdcům připisuji schopnost z nich pak dostat maximum. To jsem tu psal opakovaně a nemám důvod to měnit. Samozřejmě ale existují oblasti kde jezdci preferují to či ono, a na to se buď ohled bere nebo nebere.

2 Likes