Úprimný Piastri: Môj náskok sa vyparil rýchlejšie, než by som bol čakal | Magazín F1 - F1online.sk

Maxovi Verstappenovi stačilo sedem súťažných víkendov na to, aby celkom zmazal obrovský 104-bodový náskok Oscara Piastriho. Prekvapil tým fanúšikov, prekvapil tým seba a prekvapil tým aj samotného Piastriho, ktorý vo štvrtok otvorene priznal, že takýto vývoj rozhodne nečakal.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/221144/uprimny-piastri-moj-naskok-sa-vyparil-rychlejsie-nez-by-som-bol-cakal

Ja som to predpovedal hned na zaciatku. Minuly rok mal tiez nevyrovnane vykony ale je to pre neho skvela skola.

1 Like

Ono neda sa povedat, ze v dvoch pretekoch stratil 50 bodov . V ziadnom z tych dvoch pretekoch nebol vo vedeni, mozno teoreticky by v Azerbajdzane ziskal viac bodov,odhadujem to na 8 alebo 10, ale na vitazstvo to rozhodne nebolo, a ak nas chce presvedcit, ze vo Vegas stratil koli diskvalifikacii 25 bodov, tak by musel na konci preteku ssoncit 1. ,ale on skoncil len 4. Takze tam prisiel len o 12 bodov

2 Likes

Uz to zacalo vypadat ze prerastol Landa a stal sa konzistentnejsim.
Zopakoval sa minuly rok.

Ups !!! Ale áno Verstapen naňho získal a stiahol v tých dvoch pretekoch po 25 bodov čo je spolu 50 b a on mal 0b.v oboch . Bolo to tak myslené nie že by on mal získať 50 b . Jasne vraví že stratil v nich z náskoku.
Píšem veľmi pomaly lebo viem že nevieš rýchlo čítať a nevšímaš si detaily, a hlavne môžeš nad tým dlhšie uvažovať.:grinning:

Piastri právě prožívá tvrdou životní lekci. Normálně by se řeklo, že takových situací ještě bude, ale opravdu bude? Co když McLaren nebude mít tak dobrý vůz roky a v jiných týmech podobnou šanci taky nedostane?