Uberme z kritiky na Verstappena. Trest bol prísny a Norris nie je bez viny | Magazín F1 - F1online.sk

Zajímavý, že to píše člověk, co si za půl hodiny vyvtořil dva další účty, protože dostal 2x ban, stejně, jako jeho kamarad temnej pinďa, cirkusáci :slightly_smiling_face:

1 Like

To je marný, ti co tu rozkládají fórum v tom budou pokračovat a ještě fňukat, že za to může někdo jinej :slightly_smiling_face:

ten obrazok som narokom nepostol ako odpoved nikomu

A keby nesiel rovno mimo trat, ale tak ako ide trat, tak by nebol zostreleny Landom? :sweat_smile:

Ved dobre, nema preco ist mimo trat a ani nesiel, a preto Max dostal trest a Lando dosiahol svoje DNF. A o tom je clanok. Uz to pochop konecne. Nikto neoznacuje Landa za vinnika nehody, to je Max a dostal za to trest. Ale Lando sa tomu vyhnut mohol, tak ako sa vyhol Max v prvych dvoch pripadoch, aj ked nemal preco ist mimo trat. Jednoduchsie to vysvetlit neviem. :smiley:

Dost mimo prirovnanie, ale tak skusim ti to vysvetlit na nom, mozno to pomoze. Ked vidim, ze je niekto agresivny a ma v ruke kamen a hovori mi, ze nechod tadeto, ale inokade, tak sice nema na to pravo, ale ked sa chcem tomu konfliktu vyhnut, tak ho obidem inokade. Sice na to nemal pravo, ale ja nemam rozbitu hlavu. A keby som tade isiel, tak sice som si dokazal, ze mam gule neuhnut, ale mam rozbitu hlavu a on ma podmienku za ublizenie na zdravi. :smiley:

Toto uz je asi uplne mimo, ako nase staty vyzeraju? :sweat_smile:

1 Like

No vidíš, přesto tu některým vytváříš alibi :grinning:

ja iba Verstappenovi

1 Like

To je to co on robi so Situsom. Spit on that thang. :joy:

3 Likes

Za to moze prehnana korektnost doby a slabe kusy, ktore ma nahlasovali. :smiley:

Pekna analyza :+1:
Ako vidno na prikladoch z minulosti nic extremne sa nestalo. Bol tam tukanec, ktory dali za vinu Verstappenovi, ten dostal trest a ide sa dalej. Nebolo to prvy ani posledny krat co sa tesny suboj skoncil takto. Telenovela okolo Verstappenoveho krivactva mu si byt. Tahalo sa to aj s inymi majstrami sveta. Dokonca aj cisty Lewis ma svoj “signature move”.

3 Likes

je to samozrejme dobra uvaha ale uprimne mam pocit že norris tu už bol až priliš na motivovany ano je pravda že prečo skratka nevyšiel na ten obrubnik nadruhu stranu asi vedel že v momet čo by prekročil bielu čiaru a vyšiel na obrubnik tak by bud stratil trakcia a tak nemal šancu utočiť nebo by aj utočil ale stejne by nakoniec vratil poziciu lebo prekročil bielu čiaru a tu je dalši dvovot nechel ju prekročiť lebo vedel že mu hrozi trest za tratove limity on v tom čase asi ešte nevedel že dostal 5 sek trest čo tu je zase časť viny na komysorov ktory keby ten trest udelily skor tak by norris vedel že nema šancu na vyhru a už by neutočil nebo max by už tak nebranil lebo by vedel že sa mu stači voziť za norrisom a mal by vyhru zaverom je to asi takto ktomu to došlo v plivom okolnosti ved stačilo aby red bull nepokazil tak zastavku a norris by bol 2-3 sekundy za maxsom a nemal by šancu skrata aj premna je to samotneho tažker lebo jetu oblubeny jazdec na jednej strane a oblubeny tim na druhej strane

1 Like

Obrázek beze slov a přitom tolik říkající.

3 Likes

Modra frustrace v plne sile :swimming_woman:

Nejsem pirát. :stuck_out_tongue:

:pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag::pirate_flag:

Random čísílka :grinning:

racing.news

:rotating_light::large_blue_circle: Flavio Briatore on Carlos Sainz’s potential transfer to Alpine in 2025.

“Carlos in Alpine next year? We’ll see in the next few days,” Flavio said.

“There is a lot of interest even if, in this moment, we must first think about fixing the car. Of course, there is this driver who incredibly is still free and we will do everything we can to have him on the team.”

Things will start happening very soon :hourglass_flowing_sand:

Flavio už rozjel hru, ten už domlouvá motory Mercedes pro Alpinu

1 Like

carlito este dopadne na novu eru najlepsie :smiley: pravy dream team bude alpine

1 Like

To by ale musel trat uplne opustit vsetkymi styrmi kolesami. Tu mu stacilo par centimetrov tak, aby len lavymi kolesami vysiel za bielu ciaru, takze o tratovych limitoch to nebolo. :slight_smile:

Uz zasa zacinas??? Vieme o co ide…kiksi uz fakt prestan s tym…resp. s nim