1.Nemohol ho zostreliť lebo bol vedľa neho, čiže len zabránil Maxovi zahnúť do prava, musel ísť rovno mimo trať, kde vlastne tiež získal pozíciu, takže zrážka nehrozila a Max nebol ten génius čo tomu zabránil. Jedine, že by do neho zahol volantom, tak ako sa to stalo neskôr. A bol to incident v ktorom max neprisiel o poziciu, kedže si ju zovral s5 mimo trať, ako Ham, ktorý pozíciu vrátil.
2. Ano kontakt zapríčinil Max a Lando nemá prečo na rovinke ísť mimo trať ked je vedľa súpera. A nemá rozmýšľať nad tým ako ísť mimo trať ked Ver do neho začne točiť. To sme tu na hlavu?
Keď ti niekto vonka rozbije hlavu kameňom, bude to tvija vina, lebo si sa mal uhnúť. On má právo niekomu rozbiť hlavu kameňom.
Ty si nemal čo vonka robiť.
Mal si sa uhnúť ksmeňu.
Máš chodť na piesočné pláze, kde nie su kameňe.
Naozaj tu takto ľudia rozmýšľajú a riešia, ako mohol Lando zabrániť incidentu ?
Sa nedivím, že naše štáty sú na tom tak zle, keď tu žijeme s takymito názormi.
To som zvedavý, čo by pán Kubala písal, ak by sa šťastena otočila a vypadol by Max – pretože pri žiadnej kolízii nie je garantované kto si odnesie väčšie poškodenie.
Nečítal som všetky príspevky, tak poviem len za seba. Maxov štýl pretekania je rovnako násilnícky, ako život jeho otca, keď mlátil manželku, lebo vedel, že je slabšia. Ale keď mu na Silverstone Lewis neuhol a Max letel do bariéry, tak vyrevoval o dušu. Potreboval by vedľa seba Maldonada, alebo Hunta. Potom by mu trebalo posteľnú plachtu, aby mu otecko mal do čoho potierať slzy. Nevie sa čisto brániť a Red Bull už nie je čo býval. Teraz si zožne búrku, keď predtým sial vietor.
Ale pěkně, pěkně, to jsem vůbec nezaznamenal.
Tehdá se ještě dávali bany, to byly lepší časy
Krásne napísané.
Na každú sviňu sa voda varí.
Nebude mať do nekonečna najrýchlejší monopost a ked sa prepadne za pódiové miesta, budú incidenty na dennom poriadku, ako za starých čias. Lebo Ver neznesie prehru.
Chcel by som vidieť jeho reakcie, ak by mu zobrali titul v poslednom závode, kole ako Hamiltonovi.
Či by to zvládol s takým kľudom.
To si este jezek robil policajnu brigadu poctivo
Ty jsi fakt marnej, proč tu lžeš? Však tu každý vidí, kolik příspěvků jsem napsal a co obsahuji, cituj mi min 3 příspěvky, kde tady prskam údajně na Verstappena
Kdyby se davali bany, tak už by tu žádný RBR a Max dans nebyli
Lewis je gentlas každým coulom. Maxa ešte aj teraz otec buzeruje za to že “nemá pole” , “že nevyhral” a Boh vie, alebo možno ani nevie, či Max nekľačal na hrachu, lebo vyhral niekto iný. Dúfam, že Jos váľa vinu na Red Bull, že nedali jeho synovi dominantné auto
Ten je hotovej, ztráta času.
To by pro tebe byla pohroma, s kým by jsi se pak hádal?
A já se tu s někým hádám? Určitá skupinka Max fans mě tu uráží, že jsem rakovina fóra. A ty úplně tupě přijdeš s tím, že tu problém dělají “antiMax fans”. Já vím, na co tu hraješ, ale hraješ to dost špatně a hloupě, že ti to za to stojí
Jen si chtěj na někom schladit žáhu, když už nemaj náboje
No nemal by sa ako hadat, kedze by bol druhy, kto by dostal perma ban. Prvy by bol jeho sugardaddy, ktory sa vyhraza fyzickym nasilim ked prehrava fakticku diskusiu.
Ale ja ta mozem z vysoka vies co ty, co nikomu nic nedolozis si nieco pytas? hawk tuah
Říkám, jen si děláš ostudu. Hloupě tu lžeš, když tu každý vidí, že to tak nebylo a není. To jsou ty tvoje mindraky, co si neřešís, potom vypadáš, jako exot.
Hej hej ja som hotovy. Ty nemáš ani gule napisat nic na to co som ti napisal iba co ti pasuje taky si ty dedo… Neviete nic ine iba sa posmievat a vytahovat kktiny. A potom cumite ako chleba z tašky ze preco ste tu za chudacikov