Uberme z kritiky na Verstappena. Trest bol prísny a Norris nie je bez viny | Magazín F1 - F1online.sk

Asi nechapem co vycitas ty mne. Nenasiel som ziadne moje tvrdenie vyvratene a ja v tejto kauze nie som zaujaty fandenim.

Ano, Max fans uznali trest, napisal som jediny krat ze nie?
Ale tym to haslo, ziadna dalsia kritika, ta sa presunula na Landa, ze je vlastne hlupak a spoluvinnik a casto vidiet relativizovanie a to sa mi nepaci. Obzvlast u pilota s Maxovou historiou.

Lando to vcera divebomboval stylom na Maxa z minulosti a jemu sa to nepacilo. To sa vlastne ani neriesi. Kedze sa vsak na druhej strane branil “druhy Max”, doslo ku kolizii. Akoby mal niekto problem si to priznat tak otvorenejsie, aj tam sa trosku rozpisat a kritizovat, okrem respektovania trestu, radsej sa siahlodlho zdoraznuje podiel obete/Landa (ktory ja zase nespochybnujem).

Proste som dufal vo vacsiu objektivitu a vyvazenost na vsetkych stranach, az na extremy ktore sa samozrejme vzdy prejavia… :slight_smile:

1 Like

Ta moje není herní. :wink: Cherry DW 9100.

2 Likes

Pod kazde slovo co jsi napsal o Landovi a Maxovi se muzu podepsat.

Lando to tam poustel skoro jako Max, chces li, jako Max, a Maxovi se to nelibilo. Nikomu se to nelibi. Tleskam Landovi. Bez ironie. Sesminasobny tohle nedokazal.

Pak doslo ke kolizi. Lando to mohl udelat jinak, ale nemusel a podle me s ohledem na predchozi souboje se to ani nedalo cekat.

Max to spatne odhadl, par centimetru. Misto mu nechat jednoznacne chtel, ale ne moc. Chyba Maxe? Urcite. Tady se mozna neshodneme.

Ale tady by jsme se shodnout mohli:

Jezdi Max tvrde na hrane pravidel a i za nima? Jezdi a vcera jezdil. Dostal pentli? Dostal.

Jezdil Noris jako Max? Jezdil. Jezdil na hrane pravidel a i za nima? Jezdil. Dostal pentli? Dostal.

Doplatil na to? Doplatil. Je to spravedlive? Neni.

A tady nevim jestli se shodneme.

Je to v F1 vyjimecne? No podle me neni. Je to bezne.

4 Likes

" Uberme z kritiky na Verstappena. Trest bol prísny a Norris nie je bez viny"
Nie z kritiky na Verstappena nie je čo uberať.
Trest bol prísny? Nie. 10 sekundovým trestom komisári jasne určili vinníka kolízie. Norris vypadol, Max bral body (viac ani nepotrebuje), navyše 10 sekundami ani nestratil pozíciu, takže aký prísny trest?
“Norris nie je bez viny”. Nie, nie je bol tam, tak do neho Max vrazil. Keby na neho neútočil, tak je bez viny.

Ale p. Kubala dobrá práca, takúto kontroverziu to rozpútať. :+1:

2 Likes

Podle me dobra volba. Tu chci pro manzelku. V bile. Je zvykla na Apple a vyhovuje ji ten nizky profil.

2 Likes

S tymto suhlasim, dokonca asi so vsetkym.
Problem v diskusii s @Bretnix do ktoreho si sa zapojil ale nebol o tom co pises a sa zhodujeme…
Ja som tam videl a stale vidim viac kritiky na obet, nez na vinnika a to sa mne nepacilo, na co snad mam pravo… :slight_smile:

2 Likes

Zatím jen čerstvě vybalená, ale vizuálně na první pohled nádhera. Mám kombinaci černá/měděná. Ale i bílá/stříbrná se bude manželce určitě líbit. :slightly_smiling_face: Navíc stříbrná je trochu levnější, i když v této kategorii už dvě tři stovky moc neřeší.

Taky jsem chtěl ten nižší (a tišší) profil, protože moje intenzivní psaní na mechanickém Logitechu leze rodině na nervy.

1 Like

Já bych být vámi toho Kubalu moc neprovokoval, nebo to tady vypne a vaše životy se zhroutí jako domeček z karet a budete zase nuceni bezútěšné bloumat opuštěnými nočními uličkami při cestě z hospody.
Den co den, bez naděje na seberealizaci…

7 Likes

Hlas moudrosti a dneska už končím. :wink:

Pro pana Kubalu za článek: :+1:

3 Likes

Děkuji, taky jsem tu dneska nechal víc času než za asi celý poslední měsíc.

2 Likes

vcera bolo neskoro

1 Like

… je to nutný? To je nemoc tohle.

3 Likes

Kubala tay bude nekde mezi nama, pod jednim z rozdilovych nicku :sunglasses:

1 Like

je to nutné - takto zistíš reálnu výbavu toho diskutujúceho a nie to, na čo sa snaží hrať :wink:

ot - sedemnásobný dokázal, a koľkokrát a ešte aj horšie. Akurát teraz už má iné problémy ako niekoho vytláčať z trate (pre menej chápavých, nepíšem o LH).

Nemoc je vasa neustale posmesky a ukazovanie prstom ze si nevieme priznat ze max spravil chybu pritom 90% sme sa zhodli… Vytahovanie starych veci na verstappena, co ne<>cujes do norrisa za tie divebomby na styl verstappena zpred rokov hm? To sa ti nehodi do kramu ci co?

Na toto ste cakali kym sa daco taketo stane aby ste ss tu mohli ukajat cely tyzden? :joy:

Hanba fakt

2 Likes

“udelame si mensi prezencku”

• Verstappen
  • Norris
  • Racing Incident

0 účastníci

Tu děláš pravidelně. Jak dlouho si tu do mě jel, že já jsem problém fóra? Se podívej na to co tu tvoří někteří.

1 Like

Kdybys měl zájem, mám v hlavě propracovaný byznysplán na provozování F1 webu se všemi přidruženými projekty.
Dělal bys totéž co teď, navíc za peníze a bonusem by bylo, že bys mohl ty největší místní patlaly pěkně týrat :wink:.
Pro někoho to může být práce snů :grinning:.

3 Likes

Na co se v té anketě ptáš?

Vždycky vám v té anketě chybí jedna možnost.
Takže se nemůžu zúčastnit…