v tom druhom pripade by snad Newey mohol potom ostat nie?
tak to Sennu si asi nezazil. To je Verstappen ako cez kopirak.
Newey viděl fan base RBR a ujistil se, že s tak toxic komunitou nechce být už spojován
Pozri si napriklad Hamiltonove suboje s Massom, Schumacherovu obranu ked islo o vela a Sennu vo vseobecnosti. Velke rozdiely medzi nimi nenajdes.
pokial viem tak to bol Schumacher
Senna byl úplně jiný kalibr. Na něj Emil nebude mít nikdy. Senna totiž dokázal vítězit i se slabším vozem. V Monaku, kde jezdec musí umět byl králem. V kvaldách byl taky nepřekonatelný a to se ještě jezdily na jedno kolo. Voda byla jeho doménou a nikdy nekličkoval jako zajíc.
Leclerc tiez nie je zrovna zo slumu.
To bola ina doba. Piloti sa bali ist na 100%, specialne v monaku, dnes sa neboji nikto. Takisto jazdil tvrdo a mnohi to videli uz za hranou. Rozdiel v quali nebol az taky velky ako sa zda. Prost vedel, ze na neho v jednom kole nema tak nastavoval auto na preteky kde mal casto navrch.
So vsetkych pilotov po nom mi ho prave Versrtappen pripomina najviac.
Malokdy s tebou souhlasim, ale tady bezezbytku. A to ve zlem i dobrem.
Prost na Sennu neměl ani v závodech, když měli stejný vůz.
Mi Emil mnohem více připomíná Didiera Pironiho, než Sennu.
neviem co mas na mysli ci len Monako, alebo vseobecne, ale Prost obvinoval Hondu, ze Sennovi davala lepsiu specifikaciu ako jemu. To bolo tusim v 89.
U Senny mu to nevadilo, ale konspirace, ze red bull dela auta na Maxe mele furt
Takový Prost byl.
Naopak Senna se nikdy nesnížil k tomu, že za Prosta nejvíce kopal Balestre, který Sennovi házel klacky pod nohy kde mohl. Barestre byl ještě větší zmetek než Masi.
A když Honda poskytla Sennovi lepší techniku, tak si ji zasloužil stejně jako teď Emil proti Pérovi.
Ja sa akurat pamatam, ze nechcel presunut PP na cistu stranu trate po tom ako ju Senna ziskal, nasledne Senna zahlasil, ze ked sa na starte Prost cez neho dostane tak ho v zakrute vyradi a tak sa aj stalo. Balestre to neriesil. V podobnej situacii Masi pred AZ Verstappena varoval, ze penalizacia za pripadne sposobenie kolizie moze byt aj strata bodov. V com konkretne Sennovi Balestre uskodil? Ako mam len jednu vec - DSQ za skratenie trate tusim o rok pred tym ale technicky, trat si skratil a nerozhodoval priamo Balestre…
Spory mezi Balestrem a Sennou začaly hned v roce 1984 v GP Monaka, když Balestre ukončil závod předčasně, aby Senna Prosta nepředjel. Jiných sporů byly mezi Sennou a Balestrem desítky. Tebou zmíněný Balestreho zásah proti Sennovi v Japonsku stál Sennu zasloužený titul. Však to Senna Prostovi o rok později vrátil.
pointa je taka, ze Max je z rovnakeho cesta. Viem si zivo predstavit, ze Verstappen by to spravil rovnako ako to spravil Senna.
Jenže spousta lidí nechce slyšet, že s touhle prasárnou si začal Prost a hážou špínu pouze na Sennu. Taková je lidská spravedlnost.
az tak sa mi v tom nechce vrtat, uz davno nie som v skolke…
Já v té době už byl dospělák, takže si tu dobu pamatuji docela přesně i bez googlení na Wiki, kde se historie upravuje dle přání přeživších.
ja taky frajer nie som aby som z fleku vedel kto zacal co. za komunistov som videl F1 tak akurat na ORF a nieco som si precital, Stop a Svet Motoru Dodnes si pamatam ako tie casopisy vonali.