Tých 55 tisícin som stratil pre incident s Maxom, skonštatoval Russell | Magazín F1 - F1online.sk

Katar mal byť svedkom bitky McLarenu s Ferrari, ale po kvalifikácii to skôr vyzerá na bitku Maxa Verstappena s Georgeom Russellom. Britský pretekár ukazoval od počiatku kvalifikácie vynikajúce tempo, ale v samom závere mu napokon pole position tesne vyfúkol Verstappen. Zo straty 55 tisícin sekundy na pole position však neobviňuje seba alebo svoje auto, ale práve holandského pretekára.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/181559/tych-55-tisicin-som-stratil-pre-incident-s-maxom-skonstatoval-russell

Ale ved samozrejme dve zakruty pred start/cielom :v:

Modry vuz c.1 se musi naucit soutezit ferove, bohuzel mu to furt nejde.

1 Like

Odkedy piloti sutazia ferovo v pripravnom kole? Preco by tak mal robit len modry voz c.1 a ostatne vozy nie?
Niekedy mas fakt divne nazory, plne zatrpknutosti a nenavisti.:triumph:

3 Likes

Bob tam ešte zabudol dopísať modrý vůz č. 1 nelegálního typu. :slightly_smiling_face:

6 Likes

Vuz c.1 ma porad problemy, to je trest za trestem, evidentne mu soutezit ciste dela problemy a je jedno v jake fazi vikendu, dal bych mu diskvalifikaci pac evidentne ve zpetnych zrcatkach Russella videl, vi ze ma rychle auto a umyslne mu tam Slimak zavazel.

1 Like

Spravne, nazyvejme veci pravymi jmeny.

1 Like

Bobe, seš nekonečnej nenávistnej blb. Max má PP! Jel bezpochybně skvěle. Prostě ty seš zamindrákovanej, těžce frustrovanej hňup. Už jsme si na to zvykli a ty si pomalu zvykej na Maxe… :wink:

2 Likes

Tak toto je totalny ulet od teba. Kamo, uz si ako Fia.:stuck_out_tongue:

1 Like

Vlastne to George urobil šikovne. Podobne ako futbal alebo hokej, vypýtal si faul. Tam sa tiež môže hráč nechať podraziť od súpera hoci to nebol úmysel.
Všetci išli outlap v bežnom pomalom tempe. George mimoriadne zrýchli. Dobehne Maxa. Nespomalí a namiesto toho spektakulárne ide mimo trať. Max nestihne reagovať a tie zátačky prejde plynulou ideálnou stopou, uhýba až na rovine. Na rovine potom George bežne obíde Maxa. Do visielačky povie “superdangerous” (zrejme na svoj vlastný manéver). Odjadí hotlap.
Teda vytvoril situáciu, kde súpera dostal do situácie, že George bol podľa pravidiel v práve a súper dostáva trest. George to urobil lišiacky, veľmi pekne. Podobne ako Fernando na štarte v Rusku. V brzdnej zóne predbehol súperov. Po prejazde runoff sa zaradil tam kam sa mal podľa pravidiel zaradiť. A hneď si polepšil o niekoľko pozícii.
Kto si vie takto pomôcť alternatívnym výkladom pravidiel, nech sa páči. Max dostáva trest a George víťazí.

Veľmi dobre napísané. Mal som Georgea rád ale čím ďalej tým viac ho nemusím. Stáva sa z neho plačko. Raz plače kvôli stratégií Mclarenu raz za to, že mu vraj niekto zavadzia v prípravnom kole. Pritom zrovna táto trať je jedna prehľadná rovina kde pretekár vidí situáciu pred sebou aj 2 zákruty. No George teatrálne “zachránil” situáciu. Darmo, je to Totová škola. Čo nevyhráš na trati, vyplačeš si spoza zeleného stola.

Z Russella se stava i psycholog, coz je pro ziskani titulu mistra sveta velmi dulezity. Tohle by udelali vsichni, kdyby meli moznost :smiley: Russell je dobrej.

bobika dviha, ze modry voz c.1 si uz treti krat za sebou ide po titul.

1 Like

Klidne souhlas, hele po skonceni Q sel Russell za VER pogratulovat, kdyz se mu pritom kouknes do xichtu tak vidis o co tam slo, na to nemusis byt expert.

VER ma problem s autoritou, ma smulu pac Russell je predseda pilotu, ten mu uhybat nebude.

Ale bez nekam, vis ze je to tak spravne, koho bavi sledovat kazdy zavod nejaky oyeb toho magora, me ne.

O titulu je rozhodnute, tim je ten pripad jeste vic creepy.

Hmmmm :flushed: to snad nie Bobko

1 Like

Fanousek modre bidy se pozna zdaleka :rofl: , dobre mu nalozili, doufam ze ho jeste nekdo po startu roztoci a zhasne mu motor.

Toto je čisté šarlatánstvo. Pozrieš sa do ksichtu a vieš akrát tak prd. Posúdenie psychiky je ako posúdenie akejkoľvek inej zdravotnej záležitosti. Je na to potrebné vyšetrenie. To si ty na Maxovi určite nevykonal. Teda hocičo k tejto téme napíšeš, bude to blbosť. Relevantne sa k tomu môže vyjadriť iba doktor, ktorý Maxa vyšetrí. Nikto iný. Takých odborníkov, čo podľa žmurknutia oka stanovia diagnózu nikto neberie vážne.

Ako na potvoru zrovna tu a teraz sa George Maxovi uhol. V pomalom Warmuplap to George roztúroval v zátačke na plné gule, išiel Maxa nabrať zozadu, manéver prerušil, uhol sa mimo trať. Ak neveríš, pozri si highlight z kvalifikácie. Uvidíš tam kúdol, čo sa za Georgom zdvihol, keď sa uhýba Maxovi.