Všichni teď čtou, říkají si “Triper je idiot” a nikdo nic nenapíše…
Jestli je tohle vzorek průměrného jedince, tak musíme vyhynout .
Všichni teď čtou, říkají si “Triper je idiot” a nikdo nic nenapíše…
Jestli je tohle vzorek průměrného jedince, tak musíme vyhynout .
Hele, nech si to… Používáš mě na provokaci ostatních, oni mě pak budou nenávidět a Ty si budeš mnout ruce, takový už známe .
Všichni utekli, Kubala to tu může zavřít…
To je pravda.
Kdybych si odmyslel tuhle kauzu, která je nejspíš ještě k tomu z vlastní iniciativy, tak je F1 totálně mrtvá.
Však je větší mrtvo než v lednu. Takové mrtvo nepamatuji. Tahle řízená dominance jednoho týmu + rozpočtové stropy totálně zabila celou F1.
Pamatuješ někdy takový období mrtva?
Smutný kam se to dopracovalo.
Co si představuješ pod pojmem řízená dominance?
Jinak ano, totální dominance ničí F1. Za mě ale i dominance Mercedesu byla taky jaksi nudná.
Paci sa mi ako tu vsetci ignoruju tie zvasty miestneho klauna
Každý rok se měnila xkrat pravidla. Dnes nic.
Kvůli stropům nelze zkoušet a vymýšlet.
Totální mrtvo.
Takže místo toho, aby se řešily novinky a vývoj, tak 1,5 měsíce řešíme, že si nějakej blázen fotil ptáka.
Takže asi tak.
Koukám vedle ani nevyšel článek že se odjel závod.
To se nedivím… ty závody už nestojí ani za článek.
Dlouho si vystačili s jedním článkem za den a teď to možná vylepšují článkem na týden.
Kedy naposledy získal Wolff nejaké veľké meno? Jamesa Allisona myslím naposledy. Sú dosť sebavedomí čo sa týka interných zdrojov a talentov ale zjavne to nestačí pri nových pravidlách, s ktorými nikto z nich nemá skúsenosť.
Popri tom Aston, McLaren a Ferrari loví ako divé v Red Bulle a Mercedese. RB to zatiaľ vie prežiť vďaka geniovi, ktorý zjavne okolo seba potrebuje iba par lepsich ľudí, ktorí zvládnu zrealizovať jeho nápad. Dávno mal byt niekto z RB vo Ferrari a problém s podlahou by nebol problém už…
Dva doubly po urputném boji
klasický Wolff, špinavé praktiky a zákulisné hry, žiaľbohu práve preto je taký úspešný
Saudská v USA - ESPN. Diváci.
2024 - 920k
2023 - 1,52m.
2022 - 1,45m
2021 - 940k…
To jsou strašná čísla.
Kolik z nich bylo platících:
Triper, systém “rozdeľ a panuj” a vyžívanie sa v iritácii ostatných si môžeš skúsiť aplikovať napríklad pri zamestnancoch vo svojej firme a nie si to ventilovať tu na fóre.
Jsi chytrý kluk, taky jsi si všiml, že tady na vás provádím sociální experimenty .