Turrini: Wolff robí svoju prácu a sype soľ do rán Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

To je právě ten úhel pohledu. Zachoval se Horner super křišťálově čestně? Pravděpodobně ne. Týká se to ale F1? Vůbec a o to jde. :slightly_smiling_face:

Když do toho sami zatahujou média a využívají je jeden proti druhému, tak těžko čekat že se to týkat F1 vůbec nebude. Sami to šponujou.

Nevím jak argumentovat abych se neopakoval. :smile:

Tebou zmíněné příklady nahoře vyvolaly podle mě větší reakce všeobecně napříč F1, tady se k interním záležitostem RB vyjadřují hlavně vyčůránci typu Wolf a ostatní podle mě mlčí. Nebo jsem něco misnul?

1 Like

Médiím to poslal někdo od nich, některá skupinka tam chtěla sama ať se to rozšíří mimo RedBull, porovnávají si pindíky přes média, tak tady jsme :man_shrugging: Jako není to tak že by média šťouraly a tahaly nesmysly, tam jim to z RedBullu na tajňačku servírujou o 106. Nezlobte se na média, zlobte se na boj v RedBullu který se neštítí zdá se ničeho.

Všechno to začal kamarád od Verstappenů van Haren.
My ne… ani Wolff.

Hoši, já se v konečném ryze pragmatickém důsledku nezlobím na novináře (aspoň né na “normální” většinu), jejich úkol je psát tak aby zaujali a tyhle zprávy určitě zaujaly. (Jiná věc jsou ti hodně senzachtiví, kteří šířily ty zaručené zprávy o tom jak Horner odstoupí v pondělí, nepotvrdilo se, tak odstoupí ve středu, nepotvrdilo se, tak dostoupí v xxx. Nebo že končí Marko, nebo že je Max na odchodu…a podobné žvásty, které očividně byly mimo. Ale to je jiná diskuze, to teď necháme.)

Mě spíš zajímá ta logika, že novináři vynesly téma a tak se v tom musíme vrtat do mrtě, i když očividně máme utržkovité informace. To mě nejde do hlavy.

1 Like

Jen taková teoretická, myslíš že novináři kteří tentokrát zveřejnili že Horner je ten co půjde před Austrálií z kola ven si to vymysleli, nebo někdo se zaručenou zprávou z RedBullu jim dal echo? Mě přijde že si to tam takto z RedBullu vyřizují naschvál, čím více se o tom, a zejména Hornerovi bude mluvit, tím více ho budou dostávat pod tlak, a to jistá strana prostě chce. Mě přijde že je až fascinující kam to RedBull nechává dojít, proto píši že je to tragikomedie. Tým na prvním místě se stal jen sloganem.

Tak to je čistá spekulace, možná ano a možné ne.
Jde o to, že těch nepravdivých informací bylo dost. Okej, řekněme že se spálil párkrát na začátku, ale nechat se balamutit pořád? Proč si nedají odstup, když se očividně šíří fakenews? Solidní novinář má svoje zdroje aspoň nějak ověřené.

Něco mi napovídá že ještě nějaká bombička od nich přijde, jako skutečná, vydrž :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Určite ešte niečo príde. Ktokoľvek toto režíruje, status quo nechce. Ináč by na prvé uzavretie kauzy nereagoval zverejnením materiálov, ktoré mali ostať súčasťou vyšetrovania.

1 Like

Tě podezírám, že jsi holka z velkého světa…
Působíš tady jako malý zázrak se svými názory. Radost to číst :+1:.

3 Likes

Jéžiš, to mi nemůžeš psát! Teď jsem tak zčervenala, že mi prasknul monitor :smile: !

Tak pardón, budu si příště dávat pozor…

1 Like

Já to teda ještě dovysvětlím, abych někoho náhodou neurazil.

Možná nejsi holka z velkého světa, ale většina ostatních pochází někde z jeskyně a veškeré lidské interakce a zkušenosti získali v nějaké putyce v blízké osadě.

Je to tak lepší?

Teď zas nevím, jestli tam těch “neurážek” ostatních není ještě málo :smile: . Já to beru jako kompliment a víc už bych to nerozmazávala :smile: . Dík :heart:.

Tvl, kdyby se alespoň někdo ozval a napsal že jsem pitomec…

Někteří jsou tak smíření a unavení životem…

Nebo třeba: “To zkus přijít k nám říct těm lidem do očí!” nebo tak něco :smile: ?

Jak píšu, čekají na smrt, asi, a vyplňují si ten čas nesmyslama o F1.

Na smrt čekáme všichni, jenom si ten čas každý zpestřujeme jak umíme. Ale už jsme zase od tématu!

Podle mě tady hromadně chybí testosteron.
Jak si jinak vysvětlit, že tady tak dominuje holka…