Tribúny pokrikovali na Strolla. Glock s nimi súhlasí: Iní si to miesto zaslúžia viac | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll toho v nedeľných pretekoch veľa neukázal. Odjazdil len pár stoviek metrov v zahrievacom kole, keď pri brzdení do štvrtej zákruty dostal šmyk a následne sa vrhol do štrkovej zóny. Kanadský pretekár si myslí, že ho sklamali brzdy, ale imidž mu to veľmi nevylepšilo.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/178557/tribuny-pokrikovali-na-strolla-glock-s-nimi-suhlasi-ini-si-to-miesto-zasluzia-viac

Papa musí byť hrdý :slight_smile: a zrejme aj Adrian, že bude pracovať s takýmto top materiálom

Tomuhle chlapíkovi je celý závodění u zádele. Jak přesně Glock řiká - pak se tam vytlemenej prochází, když předtim mechanici potili kref, aby dostali obě auta na rošt…
Už jsem to někde psal, zajímalo by mě, jestli si AN nějak smluvně ošetřil, že tam synáček nebude nafurt. Jako akcie, nová fabrika, volná ruka, fajn. Ale k čemu to, když budou závodit jenom s jednim autem? :-[

Což o to, určitě by se dala najít na jeho sedačku lepší volba. Na druhou stranu, díky Lancovu účinkování tady máme moderní AM, který bychom jinak neměli. Za jiné jezdce, kteří se občas drží sedaček zuby-nehty, i když tam nemají co dělat, nemáme nic :smile:

1 Like

No, nevím zda má smysl otevírat otázku ohledně jeho místa, protože víme jak to je. O tom že jiní by si to zasloužili více nemá smysl polemizovat. Vím že Stroll má určité “fandy”, zejména po tom co nebyl od Vettela daleko a ten ho obdařil obrovským mentorstvím a tutoringem, no a ti chtěj vidět jak to nandá Alonsovi, jenže opak je pravdou, že. Snažím se na Strolla dívat “jinak”, ale když se pak takto veřejně polemizuje nad jeho působení tam, myslím že kritika je na místě. Za mě jo, nepřesvědčil, vyměnit. Starej Stroll to možná všecko začal kvůli synovi, ale nemusí to s ním přeci skončit, starej bude chtít uspět ať už se synem nebo bez, nebo to samo prodá. Jestli to prodá kvůli tomu že už tam nebude mít syna, tak asi dobře, protože to dělat jen kvůli synovi jenž není mistrovským materiálem není dost.

4 Likes

Nj, neni dost, neni dost. Já se bohužel obávám, že jemu (starýmu) to stačí, a že o nic jinýho mu nikdy nešlo, než dostrkat Jr. k titulu ať to stojí, co chce.

no Glock nech sa k VC Brazilie radsej nevyjadruje :slight_smile: cast ludi by ho vyboskavala a ta druha cast mu rozbila frnak :wink:

2 Likes

A přitom nic neprovedl…

:slight_smile: jak nie!! je to jeho chyba! :stuck_out_tongue:

ok, ja chapem ,ze nie, ale aj tak, ako fanusik Felipeho inak nemozem…

2 Likes

To je jasné, to úplně mění situaci. A vůbec, ani mu tu policejní ochranu neměli dávat :smile: !

tak v Brazilii brazilsky sampion prehral titul a niekde bolo treba najst obetneho baranka :slight_smile: podciarkujem v brazilii brazilcan :slight_smile: Sak Cola z Argentiny jazdi par pretekov a uz argentincania chceli zbit niekoho z mercedesu, tusim?

Já si snad radši ani nepředstavuju, jak to tam muselo v reálu vypadat. A jsem docela zvědavá i na Mexiko, jestli RB vyhodí Checa. Což jednou nastat musí, těžko ho tam nechají do penze.

verim tomu, ze najneskor v 1. zavode 2025 za RB nastupi niekto iny ako Perez. Hlavne ked teraz prehraju stajnovy titul, lebo mexican jazdi snad horsie ako mlady Bearman.

Je to škoda, pretože v takých pretekoch je všetko možné.

Má pravdu chlapec, nikdy by som nepovedal, že jazdec, ktorý stojí na asfalte sa na trať vyberie krížom cez štrk. Takže možné je naozaj všetko.

som to uz pisal, ale… ja mam pocit, ako by tam bol z donutenia a robil uplne minimum, co dokaze. A musim???.. ok, tak takto, a ked nevyda, nevadi, idem domov, dajte mi pokoj.

Jsem zvědavá, pokud dojde k výměně, koho tam dají. Carlos Sainz by dával smysl, pokud by se tedy páni otcové nepoprali :smile: . Kdokoli z mladých je myslím dost velký risk, kromě toho Júkiho stejně nechtějí.

Jukiho by som nedal ani ja, ale Cola nema sedacku zatial… Od Pereza by bol snad horsi len Zhou… Za dalsie vyzera to, ze ani Bottas nema sedacku
Sainz je uz mimo, ten ma zmluvu inde. RB zavahal a niesom si uplne isty, ci aj F spravilo dobre, ze ho poslali do p.e a zobrali Hamiltona. Mozno si ho len “odlozili”, hamacovi dali 2 roky a ked nic, tak pojde do dochodku a Sainz spet (ako Kimi)

Z toho auta je viditelnost do stran poriadne biedna (co sa tyka zahrabania do strku) a jazdia len ti co maju jazdit. Vsak nech sa fanusikovia poskaladaju, zalozia vlastny tim a dosadia si pilota :slight_smile:

Colapinto odjezdil pár závodů, Lawson taky. Sainz je dobrý zkušený pilot pořád v optimálním věku, jestli to opravdu naráží na třecí plochy mezi seniory, tak je to škoda pro obě strany.

ono s tymi mladymi to je risk, ale pozrime sa na Mclaren, riskovali s Piastrim a vyslo to. . Naposledy, ked takto riskovali, tak dali mladeho Hamiltona k skusenemu Alonsovi, ze… a ako to dopadlo? Mercedes ide riskovat s Kimi2… Neviem preco by nemohli zobrat do redbulu Colapinta… Maxo bol totalne neznamy, a neviem ci sa dobre pamatam, ale hned druhy zavod vyhral? Monako?

• takze bolo to tak, ze v 16tom ho dali v Spanielsku do RB a hned vyhral…