Trať vo Vegas je podľa Alonsa „na hrane bezpečnosti“, kritizuje aj umiestnenie v kalendári | Magazín F1 - F1online.sk

Las Vegas má za sebou ďalší náročný víkend. Formula 1 toto veľkolepé podujatie pretláča zo všetkých síl, ale fanúšikovia zostávajú voči jej úsiliu z veľkej časti hluchí. Trať nie je zvlášť atraktívna, navyše mala technické problémy s krytmi kanálov a drenážou. To je však stále len špička ľadovca. Podľa Fernanda Alonsa sú problémy s asfaltom v Las Vegas na hrane bezpečnosti.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/220937/trat-vo-vegas-je-podla-alonsa-na-hrane-bezpecnosti-kritizuje-aj-umiestnenie-v-kalendari

Vegas je jen nudný cirkus pro prachy Liberty

3 Likes

A na pretŕčanie rôznych celebritiek, ktoré nemajú ani poňatia na akých pretekoch sú. Česť výnimkám

4 Likes

Podobne je na tom aj Monaco , aj ked , vo Vegas sa da predbiehat , co o Monaku sa neda povedat ani nahodou . Zo sportoveho hladiska tam Monako nem co robit , tiez to je len jekala parada pre celevriti.

neviem kedy ludia konečne pochopia , že F1 už dávno nie je o závodení, ani o motoršporte…

je to všetko len a len o peniazoch, celebritách, medii, a reklame

a to že sa závodí, to je len nejaký bonus… skutočné peniaze sa točia v zákulisí… a absolutne nikhoo nezaujíma či to vyhrá Colapinto, Norris, alebo Bortoleto…

a všetko robí F1 len pre peniaze, nie pre fanušikov a pre jazdcov, zaujímavé okruhy ako Nemecko odstranujeme… a pridávame tu s prepáčením tieto sra*ky… len aby boli views… reklama… tým padom peniaze…

absolutne nudná VC, a najviac ma pobavil ten mickey na konci… pozerať na fontánu… v F1… je podla mna už na hranici detskej show… aj ten cadillac lego, mi prišlo uplne trapne… (moj nazor)

celkom mi je luto Fernanda, Lewisa, ktorý prežili ešte starú éru v F1… kde ešte to závodenie tam hralo nejakú rolu… že vidia ako sa to všetko kazí, a v podstate réžii je jedno, nejaký manéver, predbehnutie, … im ide o to natočiť všetky priatelky, celebrity atd atd …

Liberty ma najvacsi balik akcii a tak si moze robit co chce. Ked to mal v rukach bernie tak teamy prezivali ale nemali penazi na rozhadzovanie. Teraz maju 10x nasobnu hodnotu a vacsjne majitelov to vyhovuje.

Nuda ?tak to nepozeraj a nekomentuj .Max vyhral a ty si zasa plny hnevu :joy:

V Monaku to aspoň nie je celé umelé jak vo Vegas alebo v Miami. To má tradíciu a do kalendára rozhodne patrí. Radšej sa zbaviť Miami a Abu Dhabí.

1 Like