Tragédia Ferrari je dokonaná! Lewis Hamilton bol diskvalifikovaný z VC Číny | Magazín F1 - F1online.sk

Tá minimálna suchá váha mi vadí viac opäť v tom kontexte toho, ako sa to stane. Poškodenia a chýbajúce súčasti auta si predsa môže tím vymeniť kus za kus, čiže jediné na čo je kľúčové si dať pozor je, aby sa pozbierali žmolky na gumy aby nechýbala na nich hmota.

A tam buď teda niekto urobil ozaj kiks, lebo tam to množstvo je omnoho konštantnejšie, alebo sa Leclerc na to vykašlal.

Ale to je len môj predpoklad samozrejme, možno by som po vizite garáže F1 tímu a po nahliadnutí do dát týchto vecí bol šokovaný, nebijem sa do pŕs že mám pravdu :slight_smile:

Ale vždy jste psali, že zvládne vyhrávat i s 4. nejrychlejším vozem. Ať počítám jak počítám, Verstappen měl dnes 3. ne-li druhé nejrychlejší auto.

1 Like

Landovi takmer zlyhali brzdy keď mal auto podľa pravidiel. Lewis si pomáhal, že brzdil aj podlahou a teda ušetril brzdy.

Treba pripomenut, ze Hamilton je aj prvym ciernym pilotom ktoreho vo Ferrari diskvalifikovali. On si na tejto veci velmi zaklada :rofl:

3 Likes

1 Like

Vsak red bull ma az 5. nejrychlejsi auto, to nevidis? :smiley:

On neni cernej, ale mulat.

Mozno mal stastie,ze si neznicil aj brzdy vdaka pridavnej brzde.:grinning:

To zásadně není v souladu s aktuální performance. Píšeš nepravdu. RedBull měl dnes auto na úrovni Mercedesu. Což je vlastně s podivem, že Verstappen nesekundoval Russelovi.

Nepoznas srandu? Ale vzdycky se da svest na to, ze se proste nesnazi, kdyz nema sanci vyhrat, jako tvuj oblibenec hamilton.

Laik se diví-odborník žasne. :pray:Diskvalifikace obou vozů-notabene každý z jiného důvodu je docela raritní a paranoik by ten tým normálně podezíral ze sabotáže.Tento amatérismus,je to poslední, co nyní potřebovali :face_with_raised_eyebrow: Nefandím Ferrari, ale je mě jich líto, tohle si tifosi nezasloužili. :face_with_diagonal_mouth:

Ale jedno treba jednoznacne uznat.
Vysledok VC Ciny a DSQ Ferrari, dala uplne zabudnut teme miniDRS/flexi zadne kridla a komu to uskodi/pomoze :smiley:

2 Likes

Ja viem, ale on sa prezentuje ako c3rnoch

Jak vidíš, tak se ani snažit nemusel.

Cili je to transrasiál. Ano, opravdu to existuje :smiley:

1 Like

Neboj,tifosi si na to uz zvykli a ti starsi duplom. Viem z vlastnej skusenosti.:wink:
Mladym odporucam obrnit sa trpezlivostou, toleranciou ohladuplnostou a neziadat vsetko hned a tu, ako je v dnesnej dobe zvykom.

1 Like

Pán Vasseur by mal na debrifingu povedať pár tvrdých slov, aby sa tam ta banda amatérov prebrala zo zimného spánku.
Človek mal po tej druhej polovici minulej sezóny pocit, že sa to konečne začína dávať do kopy a očakávania pred novou sezónou boli slušné. Ale realita nám fanúšikom takú ■■■■■■■■■ že som si sadol na zadok, ale až u suseda. To je jedna neskutočná banda amatérov a tupcov a skutočne začínam mať pocit, že oni nestoja o víťazstvo v šampionáte. Dotiahli Hamiltona, niečo z toho “kápne”, prašule za účast v MS tiež prídu, načo sa s tym babrať.
Hnus :face_vomiting::face_vomiting::face_vomiting:

Top. :joy: :joy: :joy:

Ferrari sú vlastne rasisti.

Tak dnes FERRARI zahviezdilo. Takto vyhodiť body von oknom sa len tak niekomu nepodarí. Jednoznačne chyba na strane Ferrari, nie je možné, aby nedokázali sprívne odhadnúť hmotnosť, resp. opotrebenie podlahy … :frowning:

1 Like