Nevadí treba aj hoaxy šíriť. Tiež som si nepamätal tieto, len som to niekde videl, takže pardon. A ďakujem za korekciu. Tak ani v tomto Ferrari nie je prvé
Ty si určite geneticky modifikovaná kukurica vakcínou.
(pokus o joke na slovenskú politiku)
Jako neznám historii před 50 lety atd.
Ale vypadá to, že to je první Ferrari, tedy alespoň v poslední době.
Takže Vasseur překonává rekordy, přesně jak slíbil.
To nie je, že sa odrazil kus. Celá doska sa počas celého preteku opotrebovala viac, ako je dovolené. To nie je vec náhody. To auto nebolo podľa pravidiel.
Kontroluje sa toto u všetkých aj po šprinte? Lebo ten rozdiel tempa u Hamiltona bol masaker.
áno TOP 3 bola aj po šprinte
Ja skôr nerozumiem, že čo sa po šprinte, ktorý vyhrali fakt stalo ? Strata tempa, najväčšia degradácia spomedzi top4ky, a teraz toto to akože sa uvolnilo parcferme a oni si cez noc zosabotovali vlastne monopsoty?
Tak v roce 2007 měli být taky někteří piloti DSQ za nedodženou teplotu paliva a Hamilton by byl mistrem světa. Jenže BE začal vyhrožovat a Maslák mu šel na ruku. To se teď naštěstí neděje…
Exttrémně nízko jim monopost funguje . jenže to nelze na závod použít.
Majú čo robiť, ale táto sezóna je už asi stratena opäť. Byt fanúšikom je fakt tazky údel poslednu dekádu
Tak čo sa stalo s Hamiltonovým tempom? Helmut točí gombíkmi už aj vo Ferrari?
V oficiální zprávě je:
The skid wear of car numbers 81, 04, 01, 30, 63 and 12 was checked.
Takže jak přišli na č.44?
Vozi senzory navic.
0.5 milimetra dreveného planku zoškrabneš bars aj voľnou rukou s trochou snahy, tobôž asfaltom v 300+ km/h to či sa to stane alebo nestane je náhoda, tímy si nechávajú toleranciu, ale to nie je garancia že sa to nemôže stať s trochou smoly a neznámej premennej nového/zmeneného asfaltu viď. Austin spred pár rokov.
A hlavne, v konečnom dôsledku, vezmime si aký to je v skutočnosti rozmer, voľným okom bez šance na viditeľnosť rozdielu, len preto mám s tými prehannými rečami o veľkosti tej “chyby” problém
No tiež to nechápem, keďže nebol ani kontrolovaný
Leclerc ho prásknul
Leclerc to šel prásknout potom co ho vyloučili
Sa cudujes rozdielu tempa, ked neustale tahal dosku po asfalte?!
Jasné že v cieli nebolo podľa pravidiel, jasná DSQ.
Len vravím, že to je dynamická premenná. To koľko sa plank zoškrabe počas preteku vie človek len odhadnúť (a tímy to dokážu celkom presne), ale nezaslúži si nikto mediálne uškrtiť zato, že mali štatistický extrém zrovna dnes
To tá suchá váha o kilo je teda väčší problém, a to že sa sekli aj v Alpine aj vo Ferrari je celkom sranda.
Jako kdyby bral Hamík P5 po vítězství ve sprintu, a Leclerc DSQ, tak to by bylo nemilé.