Továreň Aston Martinu ešte nie je hotová, veterný tunel dokončia v roku 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Fernando Alonso sa stal novou posilou tímu Aston Martin a od roku 2023 bude aj jeho najväčšou hviezdou. Čo však španielskeho pilota v tomto tíme čaká? Prestupuje z aktuálne štvrtého tímu Pohára konštruktérov do deviateho. Investície i ambície Aston Martinu sú síce ohromujúce, avšak potrvá nejaký čas, kým prinesú svoje ovocie. Práve čas je pritom jediná „komodita“, ktorou Fernando nedisponuje.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/73611/tovaren-aston-martinu-este-nie-je-hotova-veterny-tunel-dokoncia-v-roku-2024

Stary dobry Fernando primarne podoji este stareho strolla a potom hajde vysmiaty na dochodok. Pochybujem, ze pri povahe stareho strolla a velmi skúseného a najma legendarneho alonsa co moze ponuknut svoje poznatky si stroll necha nakecat veci k lepsiemu. Takto Stroll vyhnal velmi vela dobrych a najma sikovnych ludi a pritom mu nedochadza, ze otvarat peňaženku nestaci. Zbytocne tam bude mat alonsa ak bude iba do poctu.

Dalsou zaujimavostou pre mna bude len cisto zo zvedavosti, ze ako to cele dopadne, ked budu proti sebe stat v nazoroch dvaja alfa samci alonso vs stroll.

Vsak nechame sa prekvapit.

Možno z toho vznikne prekvapivá kooperácia vo forme módnej značky Tommy Kimoa Hilfiger :tshirt: :jeans: :shorts: :upside_down_face: