https://x.com/faustocoppi60/status/1808229880338780360?t=WmqwzCY1ZKBkMTQGxxiWpA&s=19
Jako nečekal jsem že Pogačar najede tolik v sjezdu, to je pravda. Ten utok před vrcholem byl typický pro Pogačara, typicky výbušný. Pamatuji si z minulých let, že takhle cuknul v kopci Jonasovi když zautočil dříve a udělal si náskok, ale tím že je Vingegaard tempařm, tak ho postupně zase sjel. Oba jsou uplně jiní, takže doufám zase ve velké drama.
nebavia ma inak tie tranzitne etapy na tejto TdF, az prilis lezerne v nich idu a vobec nesutazia, az na konci sa sprintuje - je to podla mna trochu neucta k pretekom, divakom aj sportu samotnemu… na takomto podujati su ti najlepsi a maju k tomu tak pristupit, nie sa vozit a rozpravat… inak, prilis lahky sa mi zda byt prvy tyzden, len jedna horska etapa, jedna casovka a inak len sprinterske a klasikarske etapy
6.etapa, tak to bylo tesny
Dneska skvělá časovka, super souboj na dálku.
Evenepoel bravůrní výkon, zasekl se mu řetěz v převodu, ale i přesto vyhrál.
Skvělý cyklistický IQ.
Ty Qokací čepičky mají na hlavách proč?
Mě už v dětství totiž učili, že každý gentleman by měl v místnosti smeknout pokrývku hlavy.
To nieje miestnosť. Asi preto
Nenapadlo mě, že jsou ve venkovní čekárně a čekají až přijede autobus.
Do MHD bych taky bez helmy nevstoupil.
Pogi neskutečný frajer a borec.
Che che, zas ty dvojity motorky, silenej napad
Mazec jak se tam Vingegaard vratil…
Bude to skvelej souboj o vyhru.
Jo, koukam na to.
Len ci sa Pogacar neprepocital tym skorym nastupom.
Skvělej závěr šampionů.
Remco jak vypadal tragicky v tom předposledním kopci, tak to taky skvěle zvládl.
Škoda Rogliče a té chyby, která ho stála 30s
Tohle jsou profi vykony smekam, komfort stranou.
Dneska POGI totál strop závěr.
Myslím, že bych takovou etapu kvůli botoxovému úsměvu na sedací části vzdal v půlce i na elektrokole.
Dnes je najvacsia sanca pre Vingegaarda zvratit vyvoj.
Dneska Pogi, největší sportovní výkon cyklistické vrchařské historie.
Jel jak mašina, neuvěřitelný. Mám husinu jen když si na to vzpomenu.