Toto nie je žiadne prekvapenie, okomentoval problémy tímu Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Aston Martin v Pohári konštruktérov stále bojuje o piate miesto s Williamsom, no nutne potrebuje pracovať na sťahovaní jeho náskoku. V Baku sa mu to zrejme nepodarí a pokúsi sa len minimalizovať škody. Fernanda Alonsa neprekvapili problémy v piatkových tréningoch.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/214006/toto-nie-je-ziadne-prekvapenie-zhodnotil-problemy-timu-alonso

Nevím, já teda negativně překvapen jsem. Ve středu řekl Cowell že očekává po zbytek letošní sezony body v každém závodě, no a tady při tom ukazují velkou nemohoucnost. Čekal jsem něco jako v Monze, zklamání.

Huš Situsi, od realistického pohledu k negativním věcem jsem tu já :smiley: každopádně mám za to, že AM cíleně jezdil jen se softama, aby si šetřil medium na Q a závod, protože softy budou k ničemu

S těma pneu rozhodně, to bylo patrné že se zbavují jen C6, no ta rychlost je strašně slabá. Jako když jsem četl toho Cowella říkal jsem si tak fajn, no studená sprcha tohle. Třeba na autě něco na zítra úspěšně překopou, ale upřímně, kdy se dokázali po pátku vzkřísit? Jsem po pátku velkým skeptikem.

V Silverstone letos :thinking: musíš věřit, že jezdci na simulátoru pojedou celou noc, aby získali data

1 Like

:partying_face:

ako vcelku impressive, a to mal 2 roky pauzu.
Este som zvedavy dokedy to bude bavit Strolla.

1 Like

Nejzkušenější dvojice v poli

Stroll sa ale zhorsuje, tam by sa to malo odratavat.

Spíš Alonso se nezhoršuje.

1 Like